Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nincs pasim?
Figyelt kérdés
sok srac mondja hogy ilyen meg olyan szep vagyok hogy jo az alakom stb..de meg nem volt pasim..szerintetek miert?2012. aug. 27. 20:25
11/16 anonim válasza:
99,9% hogy túl válogatós vagy.De az is lehet hogy csúnya.Vagy nagyképű,vagy buta.
12/16 anonim válasza:
Tudod, ez olyan mint a nők és a cipő. A kirakatban megnézik, esetleg felpróbálják, jól néz ki, oké, de azért nem viszik haza, mert annyira azért mégsem jó benne valami.
13/16 anonim válasza:
jó azért ne legyünk már ennyire genyók, hogy kockáknak való kódtáblázatok bemagolását, meg új billentyűzetet követelünk tőle...
annyi az egész, hogy nyomorék a kérdése és lehetetlen válaszolni rá, vagyis csak annyi, hogy a belső is számít, nem csak a külső
14/16 A kérdező kommentje:
ugy nezki rosszul fogalmaztam meg a kerdest de koszonom a valaszokat.valoszinuleg angliaba talalok magyar billentyuzetet igen!
2012. aug. 27. 20:55
15/16 Bacskan16 válasza:
Nos, elnézést a poénért, nem gondoltam komolyan.
16/16 anonim válasza:
egy képet küldhetnél esetleg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!