Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha egy srác horgászőrült?
én motorokkal/autókkal szoktam foglalkozni.Sajnos már késtem el randiról egy szerelés miatt.. égett is az arcom.
De minden hobbit félre lehet tenni egy picit.
Férfi!
Én a folyón vagyok mindig, épen most jöttem vissza, elugrottam etetni...
Jobb lenne tekeregne, kocsmázna, nem tudod hol lenne? Döntsd el, elég időt szakít kettőtökre, vagy nem. Gondolom, ha jön a hideg nem megy majd annyit, igaz nekem az sem gond...
Te meló/suli aztán semmit sem csinálsz?
A hal nem büdös, étel.
Eszi a halat a barátod vagy csak lavórhorgász?
Istenem mennyi bajotok van nektek....
Ez jobb lenne??
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Eszi is nagyon szereti a halat de kifogni jobban.. :D
Télen meg mindig együtt vagyunk ezért rosz hogy nyáron egy kicsit hanyagol..Ha meg nem horgászik a földjükön van permetezik meg ilyenek... -.-
és nem lenne jobb ha kocsmáznatekeregne mondjuk ha buli van csak akkor iszik.. :)
Én örülnék, ha a barátom (ha lenne) szeretne horgászni, mert én is szeretek. :D
Ez egy hobbi, inkább, mint hogy állandóan haverozzon meg bulizzon, nem?:) Csak arra kell figyelni, hogy ne hanyagoljon el téged mellette. Kompromisszumot kell kötni. Pl. simán elmehetnél vele te is. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!