Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátság az ex-szel? És ha nős?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság az ex-szel? És ha nős?

Figyelt kérdés

Régen vége lett a kapcsolatnak. Mindig is keresett,folyamatosan érdeklődött.Többször leépítettem,ennek ellenére még keresett.Közben megnősült-már egy éve-s az utóbbi időben elég erőteljesen nyomult.Legutóbb kifejtette,hogy soha nem fog elfelejteni,ha találkoznánk nem tudna nekem ellenállni,hogyha visszamenne az időben sok mindent másképp csinálna és reméli még találkozunk valaha.Bókok-bókok.Én leépítettem,s ma újra megkeresett,hogy közölje a jó hírt-terhes az asszony.

Szerintetek normális?

#ex #batrát
2012. aug. 27. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Te meg még meg is hallgatod,tehát ki a nem normális!?

Egy ilyen férfival kezdeni elég aljasság lenne.

2012. aug. 27. 19:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Chatten írt rám,mert nem adtam meg a számomat.Bár már a családomtól is kérte-vezetékesen.Mivel rámírt elolvastam,és valóban válaszoltam olyat,ami nem bíztatja-sőt.
2012. aug. 27. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:
De azért érdekel? Gondolom nem véletlenül írtál ide. A gondolataidban lennél vele? Hány évesek vagytok? Milyen messze laktok egymástól?
2012. aug. 27. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:
A nyomulás, meg a "nem tudna neked ellenállni, az minden, csak nem egy barátság alapja.
2012. aug. 27. 19:55
 5/9 A kérdező kommentje:

2/4 300 km-re lakunk,és élete nagy változásai valóban felkavartak.Lehet,hogy csak "életirígység",hogy neki már van nekem meg még nincs.Nem vagyok vele a gondolataimban,de néha eszembe jut,elég hosszú kapcsi volt,pláne,hogy még jelentkezik is.

Egy barátnőm szerint (amikor még nem is volt nős a csávó) én nem tudom kezelni a helyzetet, mert csak normális barátként szeretne rám tekinteni.És akkor próbálkoztam,de mivel sokat keresett nem adtam meg neki az új számomat később.

Szerintetek is csak barátságot érthet ilyen dolgokon?

2012. aug. 27. 20:03
 6/9 A kérdező kommentje:
4/5 Amúgy én is így gondolom, de kíváncsi vagyok mások hogyan.
2012. aug. 27. 20:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szexet akar.
2012. aug. 27. 20:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Ki is fejtette egyik irományánban,hogy velem szexuálisan sokkal jobban összeillett mint a feleségével-aki akkor még nem volt terhes szegény.S mindezt szótlanul figyelem,nem mondhatom el a csajnak,nézd már meg kivel vagy! Az meg kis naiv,nem lát át a szitáján.
2012. aug. 27. 20:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztos szereti a párját és nem hagyná ott. Szimplán dugni akarna Veled.
2012. aug. 27. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!