Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság az ex-szel? És ha nős?
Régen vége lett a kapcsolatnak. Mindig is keresett,folyamatosan érdeklődött.Többször leépítettem,ennek ellenére még keresett.Közben megnősült-már egy éve-s az utóbbi időben elég erőteljesen nyomult.Legutóbb kifejtette,hogy soha nem fog elfelejteni,ha találkoznánk nem tudna nekem ellenállni,hogyha visszamenne az időben sok mindent másképp csinálna és reméli még találkozunk valaha.Bókok-bókok.Én leépítettem,s ma újra megkeresett,hogy közölje a jó hírt-terhes az asszony.
Szerintetek normális?
Te meg még meg is hallgatod,tehát ki a nem normális!?
Egy ilyen férfival kezdeni elég aljasság lenne.
2/4 300 km-re lakunk,és élete nagy változásai valóban felkavartak.Lehet,hogy csak "életirígység",hogy neki már van nekem meg még nincs.Nem vagyok vele a gondolataimban,de néha eszembe jut,elég hosszú kapcsi volt,pláne,hogy még jelentkezik is.
Egy barátnőm szerint (amikor még nem is volt nős a csávó) én nem tudom kezelni a helyzetet, mert csak normális barátként szeretne rám tekinteni.És akkor próbálkoztam,de mivel sokat keresett nem adtam meg neki az új számomat később.
Szerintetek is csak barátságot érthet ilyen dolgokon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!