Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondtok arra, tök bírom az olyan lányokat, akiknek ékszerteknősük van? Miért izgató ez? Hehe
Figyelt kérdés
Olvastam pár ilyen kérdést, és olyan odaadással írtak a tekijeikről :D
23 F
2012. aug. 27. 19:22
1/7 anonim válasza:
mégis honnan kéne tudnunk neked hogy működnek az agytekervényeid? bizonyára valami perverziód van
2/7 anonim válasza:
biztos be akarod tenni vmi teknősnek hátulról
3/7 A kérdező kommentje:
:D:D:D Semmi perverzió, de olyan aranyosan írnak a csajok a teknőseikről. Aztán ebből asszociáltam, hogy velem is ilyen aranyosak beszélnének :D
2012. aug. 27. 19:27
5/7 anonim válasza:
Nekem is van 2 vörösfülű ékszerteknősöm, egyik fiú másik lány, már jó nagyok mindketten, szeretik a nyarat, napoznak egyfolytában. :) Mégsem boldogulok könnyen párkapcsolat terén .
7/7 A kérdező kommentje:
Te meg nyelvészhez!
2012. aug. 28. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!