Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Népszerű pasik! Volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Népszerű pasik! Volt már olyan, hogy beleszerettetek az"áldozatotokba"?

Figyelt kérdés

Tehát sok nőt megkaphattok,de van egy lány,akibe beleszerettek(Az elején csak le akarod fektetni).Ő viszont nem adja be a derekát,mert a "hírneved"miatt fél,hogy Őt is csak kihasználod.Így nem jön össze ,de Te már belezúgtál.

Azt hiszem ilyen helyzetben vagyok.

2012. aug. 27. 17:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9:

"Oké szexelek másokkal,mert ez elég fontos dolog az életemben,de pl csókolózni nem is tudok velük azóta."

Márpedig míg ezt a viselkedést nem hagyod abba, nem fog komolyan venni. Az ilyen pasik "büntetése" előbb-utóbb az, hogy nem veszik őket komolyan a nők.

Még ha abbahagyod is félő, hogy csak arra fogja majd a viselkedésed, hogy meg akarod szerezni őt... azért fogtad vissza időlegesen magad.

Ebbe bizony már alaposan belekeveredtél, biztosan elkönyvelte magának, mennyire vagy alkalmas rá, hogy összejöjjön veled.. :/

2012. aug. 27. 18:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Sajnos erre számíthattál,hogy ha majd jön egy lány,akibe beletudnál zúgni,az sem fog komolyan venni,mert fél.A hírneved miatt.Tudod,sok nő nem olyan buta,mint amilyennek a külvilág gondolja.Még ha be is adja a derekát,amit azért elképzelhetőnek tartok a csók után (én beadtam),akkor sem tuti,hogy fogja viszonozni az érzelmeidet.Már csak büszkeségből sem.Innentől kezdve Neked gőzerővel kell teperned.Bizonyítanod kell,hogy igenis vannak érzelmeid a csaj felé.
2012. aug. 27. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!