Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nőre vágynak a 25-35 éves férfiak?
Utolsó: sokmindennel egyetértek, de az nem igaz, hogy a férfi, ha szerelmes, akkor ne vágyna ugyanúgy egy kis szabadsgra, hogy elmenjen a haverokkal sörözni...stb. És szerintem ez jó is, mert egy kapcsolatban a nőnek is szüksége van ugyanerre. Nem jó, ha tíz körömmel kapaszkodunk a másikba.
Amivel én leveszem a pasikat a lábukról az valóban az, hogy csak ritkán hisztizek, soha nem féltékenykedek (nem hiszem, hogy egy este alatt jobbat találna nálam, nem kell ettől félnem) és mivel én magam is önálló vagyok, ezért nem igénylem, hogy babysitterként otthon üljön velem, nyugodtan elmehet iszogatni a haverjaival, vagy akár át is hívhatja őket.
Ez tényleg fontos, nem véletlenül írják le mindig a férfiak is!!!
És igaz, elsőre nyilván a külső alapján megy oda egy férfi, éppen ezért nem árt, ha azt kommunikálja egy nő a külsejével, amit szeretne: tehát ha csak szexpartnert keres, akkor nyugodtan kirakhat mindent, meg kivakolhatja magát, de ha hosszú távra keres pasit, akkor szexin de nem kihívóan kell felöltözni. És ég és föld a különbség, ugyanis ha szexin öltözik fel egy nő, az nem azt jelenti, hogy mindent kitesz, inkább csak sejtet...
Mindjuk nehéz megfogalmazni, hogy mi kell a férfiaknak. Sokszor inkább ösztönösen működik ez. Engem eddig hárman akartak feleségül venni, több év együttjárás után (a harmadik a befutó), de mégse tudnék semmilyen receptet adni arra, hogy hogyan kell megfogni egy férfit, egyszerűen csak olyan vagy amilyen és ez vagy kell, vagy nem, mert úgy, hogy együtt éltek nem nagyon lehet taktikázni...
Viszont a kérdezőnek: ha az egyikőtök hisztikriszti a másik pedig féltékenykedik, akkor nem próbálni kell vltoztatni, hanem ezt abba kell hagyni. A hisztit talán könnyebb, a féltékenykedőnek pedig el kéne gondolkodnia, hogy miért nincs semmi önértékelése. Mert akinek van, az nem féltékenykedik, tudatában van annak, hogy a férfi sem hülye, azért választ egy nőt, mert ő kell neki, tehát nem valószínű, hogy megcsalná. Pont azokat szokták megcsalni, akik egyfolytában ezen hisztiznek és ez nem véletlen. Ne adj ötleteket és akkor nem lesz baj. A hiszti meg max apucinál jön be...
Legyen kedves, házias, gondoskodó; kívánjam vele a szexet.
Amit nem viselek el semmilyen szinten: hiszti, követelőzés, b@szogatás (úgy általában).
Szóval egy nyugodt társ, aki amúgy rendkívül vonzó számomra.
Szerintem nem kérek sokat.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!