Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen nőre vágynak a 25-35...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nőre vágynak a 25-35 éves férfiak?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel beszélgetve jött fel a kérdés, mivel mi mindketten tudjuk, hogy milyen férfit szeretnék párunknak, mi az, amire szükségünk van és mi az, amit nem tudunk elviselni. Találunk is ilyen pasikat, de mi nem kellünk nekik... Tehát valószínűleg a férfiak is tudják, hogy milyen nőre vágynak, csak mi nem esünk bele... Szóval fiúk, segítetek? Köszi :) 24N
2012. aug. 27. 14:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy olyan ferfi akinek nincs baratnoje, nem volt szerelmes vagy csalodott, biztos vagyok benne hogy azt irja le hogy ne legyen hisztis, ne legyen feltekeny, hagyja ,sot kuldjon a haverokkal sorozni:)) barmok! Viszont egy olyan ferfi aki megtalalta szive valasztottjat elfogadja a not olyannak amilyen! En ugy tapasztaltam hogy a ferfiak, ahogy noknek is legelso amit megneznek, mar ha nem vak az illeto, az a kulso!ha ez rendben, vagy felig elfogadhato, akkor keres valamit ami meg szebbe teszi a masikfelet, ugyanakkor sokan annyira elvannak ezzel a belso ertekekkel, hogy elfeledkeznek sajat magukrol!Fontos hogy mindig sajat magunk adjuk!kepzeljuk el azt hogy az elso hetekben tokeletesnek adjuk magunkat, okosnak, tisztessegesnek, husegesnek, rendmaniasnak, elhitessuk azt is az illetonek hogy tudunk fozni, jo haziasszonyok vagyunk, nem logunk allandoan a baratnokkel, nem iszunk, nem cigizunk, es ha sexrol van szo benne vagyunk mindenbe anelkul hogy hezitalnank! vannak ilyen nok, es szerencsesek is!De nagyon keves ez...es utolag radobben a draga barat hogy ennek fele sem igaz, es akkor probal tovabblepni, itt szobahozhatjuk amikor mar nincs kedve velunk kimenni setalni, amikor inkabb hasfajast okoz maganak csak ne legyen a baratnojevel, vagy akar tulorat is elfogad! En amivel legtobbszor levettem a ferfit a labarol az a kulsom(teljesen atlagos, de megis van valami ami megtetszik nehany ferfinak), tovabba az hogy nyitott vagyok, barmirol kepes vagyok beszelni, akar 3 nyelven!A masik az a magabiztossagom es a hatarozottsagom! Tovabba mint minden ferfi szereti ha a novel viccelodhet, nevethet egyutt, ezert ha epp telefonon vagy szemelyesen besszelek x ferfival akkor nevetek(mar amin lehet) es sokak allitasa szerint kellemes meg nyugodt a hangom! Terjunk a hobbira, kikapcsolodasra!Ki az aki nem szereti az energikus, sportolo, sportolni tudo noket? talan akik soha eletukbe nem csinaltak azt! Ezert jo ha tudsz uszni, biciklizni, korcsolyazni, gorizni, hegyet maszni, stb. Amit legutoljara meg elmondanek az hogy soha ne akarj jobbat magadnak mint ami te magad vagy!
2012. aug. 28. 13:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó: sokmindennel egyetértek, de az nem igaz, hogy a férfi, ha szerelmes, akkor ne vágyna ugyanúgy egy kis szabadsgra, hogy elmenjen a haverokkal sörözni...stb. És szerintem ez jó is, mert egy kapcsolatban a nőnek is szüksége van ugyanerre. Nem jó, ha tíz körömmel kapaszkodunk a másikba.

Amivel én leveszem a pasikat a lábukról az valóban az, hogy csak ritkán hisztizek, soha nem féltékenykedek (nem hiszem, hogy egy este alatt jobbat találna nálam, nem kell ettől félnem) és mivel én magam is önálló vagyok, ezért nem igénylem, hogy babysitterként otthon üljön velem, nyugodtan elmehet iszogatni a haverjaival, vagy akár át is hívhatja őket.

Ez tényleg fontos, nem véletlenül írják le mindig a férfiak is!!!

És igaz, elsőre nyilván a külső alapján megy oda egy férfi, éppen ezért nem árt, ha azt kommunikálja egy nő a külsejével, amit szeretne: tehát ha csak szexpartnert keres, akkor nyugodtan kirakhat mindent, meg kivakolhatja magát, de ha hosszú távra keres pasit, akkor szexin de nem kihívóan kell felöltözni. És ég és föld a különbség, ugyanis ha szexin öltözik fel egy nő, az nem azt jelenti, hogy mindent kitesz, inkább csak sejtet...

Mindjuk nehéz megfogalmazni, hogy mi kell a férfiaknak. Sokszor inkább ösztönösen működik ez. Engem eddig hárman akartak feleségül venni, több év együttjárás után (a harmadik a befutó), de mégse tudnék semmilyen receptet adni arra, hogy hogyan kell megfogni egy férfit, egyszerűen csak olyan vagy amilyen és ez vagy kell, vagy nem, mert úgy, hogy együtt éltek nem nagyon lehet taktikázni...

Viszont a kérdezőnek: ha az egyikőtök hisztikriszti a másik pedig féltékenykedik, akkor nem próbálni kell vltoztatni, hanem ezt abba kell hagyni. A hisztit talán könnyebb, a féltékenykedőnek pedig el kéne gondolkodnia, hogy miért nincs semmi önértékelése. Mert akinek van, az nem féltékenykedik, tudatában van annak, hogy a férfi sem hülye, azért választ egy nőt, mert ő kell neki, tehát nem valószínű, hogy megcsalná. Pont azokat szokták megcsalni, akik egyfolytában ezen hisztiznek és ez nem véletlen. Ne adj ötleteket és akkor nem lesz baj. A hiszti meg max apucinál jön be...

2012. aug. 29. 10:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Legyen kedves, házias, gondoskodó; kívánjam vele a szexet.

Amit nem viselek el semmilyen szinten: hiszti, követelőzés, b@szogatás (úgy általában).

Szóval egy nyugodt társ, aki amúgy rendkívül vonzó számomra.

Szerintem nem kérek sokat.

25F

2013. jan. 2. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!