Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Helyesen cselekszem?
Igazad van! Ha harc, legyen harc! - amíg végül mindenki fekve marad a csatatéren.
Nehogy azzal törődj már, hogy megoldjátok a problémát, inkább szegülj ellen, te kis passzív agresszív! Ilyen hozzáállással biztos lesztek még 13 hónaposak is...
11/13!
"Utolsó... Neked vagy nem volt még komoly kapcsolatod, ergo nem érzed át ezeket a problémákat, vagy szimplán csak érzéketlen vagy. 22/L"
1.Valószínűleg több tapasztalatom van mint neked már csak a korom miatt is.
2. Valóban nem érzem a problémát hiszen nincs is probléma, csupán csak egy csitri (nem korban hanem lelki /szellemi szinten) nyavajgása, aki nem képes belátni, hogy neki is tenni kell valamit a saját élvezetéért.
3. Az érzéketlenségről meg csak annyit, hogy aki jó ötletnek tartja hogy a partnerét sanyargassa a saját tehetetlensége miatt, az az igazán érzéketlen!
14-es
Én is szedem pontokban, mert úgy összeszedettebbnek tűnik a gondolatsor. :D
1. Nem írtad hány éves vagy, vagy csak átsiklottam rajta, de nem is érdekel, mert nem a kor a lényeg, hanem a felfogás, és a kérdező igenis normálisan gondolkodik, csak vannak problémák, amiket hirtelen nem tudott megoldani.
2. Lehet, hogy több tapasztalatod van, de ezt én nem is irigylem, majd lesz nekem is, ráérek még.
3. A te kettes pontod elég szépen leírja a lelki világodat. Csitri? Mert te érettségivel ugrottál ki a szülőszobából? És zseniális érett gondolkodással? Egy 14 éves is gondolkodhat úgy, mint egy 25 éves ( tegyük fel hogy a 25 normálisan gondolkodik) és ez lehet igaz fordítva is.
11-es voltam ...
4. A 3-as pontodra meg csak annyit, hogy köszönjünk szépen a konstruktív jellegű kritikát. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!