Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
165/45. keptelen vagyok elfogadni magam. Mindenhonnan az folyik h mennyire fontos a mell. ami nekem nincs, de ez tenyleg igyvan?
Ha a melleid mérete alkalmas arra, hogy majd az utódodat tápláld belőle, akkor már tökéletes!!!
Üdv:
pille99@windowslive.com
Nem olyan fontos a mell, mint ahogy azt gondolod. Én sem vagyok egy nagymellű csaj a mindössze 86-os mellbőségemmel. Mégse akadályozott soha semmiben, sőt. Mindigis szerettek a pasik, nem volt még olyan este, amikor szórakozni mentünk, hogy senki nem jött volna oda hozzám. Az összkép számít, ha te tudod úgy viselni a kis melleidet, hogy magabiztosnak, szexinek érzed magad, akkor nincs vele gond.
Ismerek olyat a barátnőim közül, aki megnagyobíttatta a melleit, igaz ne sokkal, de azért látni. Addig komplexusai voltak a kis mellei miatt, se most se lett magabiztosabb, hiába nagyobbak a mellei. 28 éves, és eddig életében csak egy pasija volt, pedig kifejezetten szép arcú, értelmes lány. Az az egy srác is olyan, hogy ő volt az első, akivel 18 évesen randizott, aztán együtt ragadtak 5 évig. Most azóta nincs senkije.
Szóval csak gondold át, hogy érdemes-e így, szorongsban élned. Akinek önértékelési zavarai vannak, annak nagyobb mellel is lesznek. Egyébként még nőhet a melled valamennyit, persze anyukád, nagymamáid nézd meg, ha nekik sincs nagy, vagy nem volt szülés előtt, akkor te sem számíthatsz rá. De semmi fontosban nem akadályoznak a melleid, pasit így is találsz mind a 10 ujjadra, és a szoptatás szempontjából is mindegy a mellméret.
Nézd meg a modellcsajokat, mindnek ki melle van, mégis az emberek többsége őket tekinti ideálisnak (persze ha itt felteszel egy ilyen kérdést, akkor senki, de különben miért akana minden nő fogyni?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!