Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

165/45. keptelen vagyok elfogadni magam. Mindenhonnan az folyik h mennyire fontos a mell. ami nekem nincs, de ez tenyleg igyvan?

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 09:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A laposak is tők szexik sokal fiatalabnak nézneki azok nekem bejőnek
2012. aug. 27. 09:58
 22/27 anonim ***** válasza:
Ha van akkora, mint az első linken, az már mell, szóval ne mondd azt, hogy nincs. Aki azért nem járna veled, mert nem olyan nagy a melled, az meg sem érdemel.
2012. aug. 27. 10:02
 23/27 anonim válasza:
Ajánlom a Testbeszéd enciklopédiája című könyvet. Leírják benne, hogy elsődlegesen a fenék csípő arány számít, csak második a mell. Ja meg lehetsz tökéletes alkattal egy merev görcsös akárki, vagy nem tökéletes kinézetű, de szexuálisan magabiztos vagy, mozdulataid arról árulkodnak, hogy igazi nő vagy. Tényleg sokat számít, amelyik csaj szexisebben viselkedik, sétál stb jobban felkelti a férfiak érdeklődését
2012. aug. 27. 10:03
 24/27 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2012. aug. 27. 10:08
 25/27 anonim ***** válasza:
Figyelj! Sok férfi (beleértve engem is) kifejezetten a kis melleket preferálja. Sőt, tovább megyek! Egy normális férfit nem érdekli majd a melled mérete, és imádni fog kis mellekkel is!
2012. aug. 27. 10:22
 26/27 anonim válasza:

Ha a melleid mérete alkalmas arra, hogy majd az utódodat tápláld belőle, akkor már tökéletes!!!

Üdv:

pille99@windowslive.com

2012. aug. 27. 10:47
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem olyan fontos a mell, mint ahogy azt gondolod. Én sem vagyok egy nagymellű csaj a mindössze 86-os mellbőségemmel. Mégse akadályozott soha semmiben, sőt. Mindigis szerettek a pasik, nem volt még olyan este, amikor szórakozni mentünk, hogy senki nem jött volna oda hozzám. Az összkép számít, ha te tudod úgy viselni a kis melleidet, hogy magabiztosnak, szexinek érzed magad, akkor nincs vele gond.

Ismerek olyat a barátnőim közül, aki megnagyobíttatta a melleit, igaz ne sokkal, de azért látni. Addig komplexusai voltak a kis mellei miatt, se most se lett magabiztosabb, hiába nagyobbak a mellei. 28 éves, és eddig életében csak egy pasija volt, pedig kifejezetten szép arcú, értelmes lány. Az az egy srác is olyan, hogy ő volt az első, akivel 18 évesen randizott, aztán együtt ragadtak 5 évig. Most azóta nincs senkije.

Szóval csak gondold át, hogy érdemes-e így, szorongsban élned. Akinek önértékelési zavarai vannak, annak nagyobb mellel is lesznek. Egyébként még nőhet a melled valamennyit, persze anyukád, nagymamáid nézd meg, ha nekik sincs nagy, vagy nem volt szülés előtt, akkor te sem számíthatsz rá. De semmi fontosban nem akadályoznak a melleid, pasit így is találsz mind a 10 ujjadra, és a szoptatás szempontjából is mindegy a mellméret.

Nézd meg a modellcsajokat, mindnek ki melle van, mégis az emberek többsége őket tekinti ideálisnak (persze ha itt felteszel egy ilyen kérdést, akkor senki, de különben miért akana minden nő fogyni?).

2012. aug. 27. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!