Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

165/45. keptelen vagyok elfogadni magam. Mindenhonnan az folyik h mennyire fontos a mell. ami nekem nincs, de ez tenyleg igyvan?

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 09:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Szerintem jól nézel ki.
2012. aug. 27. 09:40
 12/27 anonim ***** válasza:
Nem minden pasinak fontos a nagy mell. Nekem se. Ha már van egy pici a csajnak, azzal beérem.
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Max a kis szarosoknak számít, hogy mekkora a melled, akik még szopni akarnak. Egy normális pasinál nem jelent semmit. Tanács ne nézz tv-t, mert csak elhülyít, a sok szilikonos kurv@.
 14/27 anonim ***** válasza:
Hízni kéne. Magasságra ugyanekkora vagyok, súlyra viszont 7-8 kg-mal több. Van mellem, 75B-s melltartót hordok és teljesen meg vagyok magammal elégedve. 19/L
 15/27 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, mégis rengetegen megnéznek, és sokaknak tetszem. Nem az számít mekkora a melled, sőt akármilyen hihetetlen is sok srácnak a kismellű nők tetszenek. Ráadásul öltözködéssel rengeteget kompenzálhatsz a dolgon, úgyhogy szexibb lehetsz mint egy hatalmas adottságokkal rendelkező szőke bombázó. :D Persze ehhez az is kell, hogy látsszon rajtad; van önbizalmad.

Egyébként pedig 16 éves vagy, még nőni fog a melled.

22/L

2012. aug. 27. 09:41
 16/27 A kérdező kommentje:

[link]

konnyu mondani a hizast :/

koszonom a valaszokat :)

2012. aug. 27. 09:43
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem kell folyton az önbecsmérléssel foglalkozni! A mell nem az elsődleges. Ha nőies alakod van akkor a picicici is nagyon szexi tud lenni.
2012. aug. 27. 09:46
 18/27 anonim ***** válasza:

[link]

ennek is kis melle van szerintem és k jól néz ki! Ez csak egy dolog a rengeteg mindenből, ami hozzájrul egy lány szépségéhez. Szeretem a nagy melleket, de ezer csajt ismerek, akik deszkák és nagyon bejönnek:)

2012. aug. 27. 09:47
 19/27 anonim ***** válasza:
Ne légy bolond,a kicsi a jó, sose fog lógni!
2012. aug. 27. 09:48
 20/27 anonim ***** válasza:

Nem fogtátok fel h a csak deszka? ._. mondhattok neki akármilyen nőies alakot.

Csajszi, hízni kéne egy 4 kg-t combra, aztán istennő lennél, hidd el. Vegyél fel egy push-up melltartót, meg egy kivágott felsőt, aztán lese tudják róla venni a szemüket. A nagymell hátrány, szerintem. A kicsiből akármikor lehet nagyot varázsolni, de a nagyból kisebbet nem igazán. Húzza a gerincet, néha kényelmetlen.:D

örülj a kis cicidnek, majd a 18-19 éves pasik már nem csak azt nézik.:P

2012. aug. 27. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!