Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
165/45. keptelen vagyok elfogadni magam. Mindenhonnan az folyik h mennyire fontos a mell. ami nekem nincs, de ez tenyleg igyvan?
Én is ilyen vagyok, mégis rengetegen megnéznek, és sokaknak tetszem. Nem az számít mekkora a melled, sőt akármilyen hihetetlen is sok srácnak a kismellű nők tetszenek. Ráadásul öltözködéssel rengeteget kompenzálhatsz a dolgon, úgyhogy szexibb lehetsz mint egy hatalmas adottságokkal rendelkező szőke bombázó. :D Persze ehhez az is kell, hogy látsszon rajtad; van önbizalmad.
Egyébként pedig 16 éves vagy, még nőni fog a melled.
22/L
ennek is kis melle van szerintem és k jól néz ki! Ez csak egy dolog a rengeteg mindenből, ami hozzájrul egy lány szépségéhez. Szeretem a nagy melleket, de ezer csajt ismerek, akik deszkák és nagyon bejönnek:)
Nem fogtátok fel h a csak deszka? ._. mondhattok neki akármilyen nőies alakot.
Csajszi, hízni kéne egy 4 kg-t combra, aztán istennő lennél, hidd el. Vegyél fel egy push-up melltartót, meg egy kivágott felsőt, aztán lese tudják róla venni a szemüket. A nagymell hátrány, szerintem. A kicsiből akármikor lehet nagyot varázsolni, de a nagyból kisebbet nem igazán. Húzza a gerincet, néha kényelmetlen.:D
örülj a kis cicidnek, majd a 18-19 éves pasik már nem csak azt nézik.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!