Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezeljem a helyzetet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem a helyzetet? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

2 éve van barátom, nagyon jó a kapcsolatunk. Nem vagyok féltékeny típus, van viszont 1 lány aki nagyon irritál, ha a közelében van. Kettesben sosem találkoznak, egy-két baráti összejövetelen fordul elő, hogy mindketten ottvannak. Ezzel a lánnyal kb. 3éve volt köztük vmi 1-2 hétig kb, ami nem nagy szó mert ezzel a csajjal finoman szólva is elég sok pasinak vt vmien viszonya. A kérdésem az lenne, hogyan kezeljem ezt a szituációt? Eltiltani nm fogom és nem is akarom a páromat ezekről a találkozókról, én is ott szoktam lenni, de persze nem mindig. Azt tudja, hogy én nm kedvelem a csajt. Nem féltékeny vagyok rá, mert nincs mire, csak egyszerűen nem kedvelem. A párommal beszéltünk már erről. Fiúk, lányok véleményére egyaránt kíváncsi lennék! Előre is köszönöm!

21/L

2009. júl. 25. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan igy kezeld.Nem kell tiltani.A parod teged valasztott es nem a masikat.Onbizalom!!
2009. júl. 25. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:

talán nem bízol eléggé a barátodban

és tuti nem lenne veled együtt 2 éve ha más kéne neki

szimplán barátok :)

légy megértő és ne féltékenykedj,nyugodj meg és bízz a barátodban:)

szerintem neked is vannak fiú barátaid..esetleg olyan s akivel régebben volt/lehetett volna valami és a barátod mégsem tesz utalásoka tarra hogy féltékeny ergo ő bízik benned,vagy csak nem féltékeny típus(bocsi ha tévedek)

2009. júl. 25. 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:

ismerős szitu

én egyszerüen közöltem a csajjal,hogy a közelébe ne menjen,párommal meg hogy ha szeret akkor messziről elkerüli...amugyis visz magával szinte mindenhova,igy nincs vita

lehet vitatkozni h bizalom meg hasonlok,de nekem igy jo,2 éve müködik

22/L

2009. júl. 26. 10:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor továbbra sem változtatok a hozzáállásomon, nem leszek féltékeny stb, úgyis tudja,hogy nem szívlelem a csajt, de nem akarom ezzel nyaggatni, még úgy tűnhet neki, hogy jobbnak tartom magamnál pedig dehogy :)
2009. júl. 26. 17:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha össze akarnak jönni, akkor akármit csinálhatsz, ugyis összejönnek. Semmit ne csinálj, ha állandóan ezen agyalsz, akkor előbb utóbb feszültség lesz emiatt köztetek.
2009. júl. 29. 22:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Mintha a saját sztorimat írtad volna le, ami 4 éve történt, én voltam a "nem kedvelt" csaj, azzal a különbséggel, hogy én nem jöttem össze fűvel-fával :)

A féltékenység leggyakoribb oka az önbizalomhiány. Gondolj arra, hogy te ezerszer jobb vagy annál a csajnál, mert a barátod téged szeret, és nem őt :) Ja, és bízz meg benne jobban, az ok nélküli féltékenykedés fel tudja húzni a fiúkat! Amúgy ő hogy viselkedik azzal a lánnyal? Szerintem ne aggódj, ha 2 éve együtt vagytok, és szeretitek egymást, akkor egy ősrégi, 1-2 hétig tartó kapcsolat emléke nem fog titeket szétválasztani.

2009. júl. 29. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!