Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vehetnék neki?

Figyelt kérdés
Most leszünk barátommal félévesek. szeretnék neki valamit venni félévre, de nem tudom mit. Ti mit vennétek? esetleg valami olyan amit ti már kaptatok ilyen alkalomra? gondoltam a boxerre is de lehet eléh merész. 16/L

2012. aug. 26. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
parfüm?
2012. aug. 26. 23:24
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem kettőtökről egy közös képet egy aranyos fényképkeretbe vagy egy hógömböt amiben a képetek van :) vagy egy párna plüssmaci. én a boxert névnapra vagy szülinapra hagynám és abból is valami supermaneset vagy spongyabobosat stb hogy legyen vicces hatása:) azt hidd el nem fogja elfelejteni:)
2012. aug. 26. 23:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Huha kedves 2. supermanes alsogatyaja van és sajnos szülinapjara olyan bögjét adtam neki amin a képünk van:| az ilyenek sajnos kilöve:s
2012. aug. 26. 23:31
 4/6 anonim ***** válasza:
vegyél neki egy kecskét!!!! ha neki nem tetszik akkor nekem adhatod! mindig is akartam egy kecskét. olyan intelligensek hogy már nem is hiszem el hogy állatok :O
2012. aug. 26. 23:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Semmi esetre se azt, amit a 2. írt! Hogy miért? Mert a pasik nagy része utálja az ilyen ajándékokat. Egyszerűen nincs értelme. Én is kaptam egy jó pár ilyet és elég szarul néz ki a szobában,amikor van egy tipikus fiú szoba és a polcon ott díszeleg egy baba kék, szivecskés képkeret,amiben én meg a barátnőm vagyunk. Ráadásul szerencsétlen majd nem tud neked mit venni, mert tuti, hogy ez lesz az első ötlete neki is.

A parfüm, boxer teljesen jó, de ha megleped valami éttermes kajával,amit sajátodként tálalsz, akkor ez meg a legjobb. A kaja mindig nyerő! Vagy valami személyesebbet is. Én pl korábban kaptam egy fél éves CKM újság előfizetést szülinapomra. Fura mi? Pedig nagyon örültem neki.

22/F

2012. aug. 26. 23:35
 6/6 A kérdező kommentje:
4. válaszolo ez hasznos volt köszönöm:)
2012. aug. 26. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!