Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vehetnék neki ajándékba?
Barátomnak születésnapja lesz, szeretném meglepni valamivel, de nem tudom, mi legyen az. (nemrég óta vagyunk együtt ,de már kb 3hónapja ismerem) Valamilyen kis apróságra gondoltam, ami becsomagolható, de nem kerül túl sokba (nem sajnálom rá a pénzt, de nem állok túl jól anyagilag..) Ő egyébként egyetemista.
Ti mit vettetek a párotoknak, első együtt töltött szülinapra?
Köszönöm az értelmes válaszokat és ötleteket. Nagyon sokat segítenétek!!
Mennyire legyen olcsó?
Ha cigizne, mondanám, hogy egy szép öngyújtót, de az nem a legolcsóbb.
Hát... Ha van valami, amit tudod róla, hogy nagyon szeret, amit gyűjt... akár egy könyv, egy olyan cd, vagy bármi ilyesmi.
Ha nem... akár egy macinak is örül, ami egy szívet fog, mert rád emlékezteti.
Vagy, akár készíts neki Te egy cd-t kitudja, ha vannak szép emlékeitek, ami dalokhoz fűződnek.
Még az is jó, ha te készítesz valamit, vannak pasik, akkor sokkal többre értékelik, mint, ha veszel valamit a boltban...
Akkor lehet valami díszféle, valami picit romantikus, de nem nyálas... ezt már csak úgy tudod, hogy keresgélsz, nézelődsz és meglátod! S akkor fogod tudni:) én így vásárolok.
igen, cigizik. gondoltam olyanra, hogy egy kis fém doboz, amibe a cigit lehet belerakni... de azt inkább karácsonyra tartogatnám.. a maci viszont jó ötlet, köszönöm!
Jöhet méég :)
Ma tudtam meg hogy nem szereti az édességet :(
és nem szegedi vagyok (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!