Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kapcsolatban is így viselkedne?
A csaj egyszerre több sráccal is kavar és másnak olyan dolgokat ír le, hogy csak nézek (miket csinálna vele az ágyban meg ilyenek). Velem is szokott ilyenekről beszélni, de most nem tudom, hogyha összejönnék akkor is folytatná-e ezt tovább vagy csak szimplán akar egy pasit magának.
Ő 16 én 18. Mit kellene tennem?
Ez ma már volt egyszer egy kérdésben...
Onnan van ki ctrl c-zve...
Ha összejösz vele bele ne szeress, leírásod alapján egy született ribizlit fogtál ki. Vedd lazán a kapcsolatot vele és hancúrozz vele nagyokat érzelem nélkül.
Ha mégis olyan hülye vagy, hogy beleesel akkor vannak már olyan programok amit feltelepítesz a gépére (nem mondom, hogy könnyű de meg lehet csinálni) és mindent meg tudsz nézni amit ő leüt a billen. Van olyan is ami az adatokat át tudja küldeni a te gépedre.
Szerintem csak egy túlhevült szűzlány...
Először is szüntesd meg ezt az állapotát.
Ha jól csinálod, akkor nemigen fog másfelé kacsintgatni, ha mégis: hát ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!