Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 év korkulombséggel lehet-e komoly kapcsolatot kezdeni, vagy ez már tul sok?
húúha...
hát ez elég k-úrvás és "pénzért mindent" dolog.
30 év az rengeteg. Nem lehet normális komoly a kapcsolat. Ő apád lehetne,bőven az apád lehetne.
Max az öregnek bejöhetsz mert fiatal vagy és néha megkettyint és húúdejó h fiatalabb a párja, de neked sz@r lesz dehát pénzért mindent....
Te döntesz!
Azonban ha senkid sincs se az apuka nem küld pénzt, se szüleid nincsenek akikhez mehetnél vagy támogatnának és ott a gyerek, akkor talán. De csak végszükség esetén.
_De jobban jársz ha keresel mást...
Magyarul a pénzért lennél vele, ribi? Az gáz, ha nincs korkülönbség akkor is!
Persze csináld csak, gondolom Te 20, Ő 50. A KSH szerint Ő 10 év múlva ledobja a láncot, ha ügyes vagy nálad lesz a piros ász, és 30 évesen mindened meglesz az előtted álló élethez! Ízlések és pofonok...
én nem érezném akkor kihasználásnak, hiszen ez a pasi, ha van pénze, meg tisztában van a saját korával...szerintem tudja mit vállalna...kettőn múlik...
a gyerek miatt megérteném, meg nem is, oké, a pénz, de a gyereknek nem csak pénz kell, ahhoz, h felnőjön, jobban járna ő is egy nevelőapával, mint egy nagypapával...nem tudom elképzelni, h ennek a pasinak türelme lenne a gyerekhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!