Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnál az unokatestvéreddel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál az unokatestvéreddel ha rájönnél hogy ő a nagy Ő?

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 17:41
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

normális vagy?

fujjjjjjj

neked orvos kell nem pasi!!

2009. júl. 25. 18:43
 22/33 anonim válasza:

Nem jarnek az unokatestveremmel, nem alakithatsz ki egy verbeli csaladtaggal kapcsolatot, az verfertozes lenne...

es ha arrol van szo hogy gyereketek lesz idovel, akkor beteg is lesz/lehet... sot...

2009. júl. 25. 19:23
 23/33 anonim ***** válasza:
De hányad unokatesód???
2009. júl. 25. 20:17
 24/33 anonim ***** válasza:
na most mér vagytok ilyenek?? legalább családba marad XDXD
2009. júl. 25. 21:27
 25/33 anonim ***** válasza:
szia.18/F vagyok.felejtsd el.énis voltam már ilyen helyzetben,csak nem én szerettem az uncsim hanem ő engem.nemkis botrány volt belőle mikor kitudódott hogy mivan.pedig össze sem jöttünk.
2009. júl. 26. 00:34
 26/33 A kérdező kommentje:

első unokatesóm....

azt hiszem lebeszéltetek!köszi!

2009. júl. 26. 17:14
 27/33 anonim ***** válasza:
Enye....Máglyára vele, vagy feszitsük meg....esetleg kerékbetörés???? Esküszöm mintha a középkorban lennék. Elöször is nem vérfertözés. Vérfertözés egy jogi kifeezés és egyenesági rokonokra vonatkozik. Édestestvér, szülö-gyerek. Nem tiltja a törvény, házasodni is lehet. Itt a gyakorikerdeseken is egy két hasonlo kérdésben már irtak olyan emberek, akik másodunokatesok gyermekei, vagy esetleg unokatesok, és házasságban élnek egészséges gyerekekkel. Van ellenpélda is, tudom. Ilyen esetben gyermekvállalás elött el kell menni genetikai tanácsadóhoz, az meg megmondja a százalékos esélyt a gyerek torzulására. A társadalom egyenlöre még nem igazán fogada el ezt a dolgot, csak ezért nem javaslom hogy folytassátok. Az érzelem az érzelem. Ez nem BÜN és nem VÉRFERTÖZÉS. Jogilag semmiképp, azt meg h ki mit gondol róla azt dugja ....hóna alá. A kérdésre a válaszom pedig az, hogy ha elfogadná a család akkor igen, járnék vele..
2009. aug. 1. 18:52
 28/33 anonim ***** válasza:

:D:DD aranyos vagy, de nézzél már meg egy két természetfilmet....az állatok nem ismerik meg az unokatesokat, és hát dgnak is, ez a szomoru valosag..ennyit arrol, h ez mennyire természetellenes.

Elsöm unokatesoknál télleg van rizikofaktor, 25% maximum. Mellesleg a kifejezés módodbol itélve nem is várok töled semmilyen empatiát a kérdezövel vagy más ilyen gondokkal küzdökkel szemben. Tudd hogy vannal családok, akik ezek ellenére egészségesen élnek egészséges gyerekekkel, és a szülök uncsokatestvérek. Fujjoghatsz, de én pl nem tudom azt mondani az unokatesomra h gusztustalan. MEllesleg fujjoghatsz a világ szarik arra amit mondasz bizonyos dolgok pedig lehet h nem is annyira negativak, mint a te kis begyöpösödött világodban. Rémképek között élhetsz, de azt meg kell értened, hogy igen is van hogy erös vonzalom lép fel még unokatesok között is... és ezt nem mindig tudják legyözni. Amugy meg mindenki az unokatesod....Van elsö, másod.....3-ad , meg ezred unokatesos...ilyen az emberiség családfája:D:D:D És válogasd meg a szavaid, ha sértegetözöl, attol nem lesz jobb..

2009. aug. 3. 13:36
 29/33 anonim ***** válasza:

Utolsó:

"az állatok nem ismerik meg az unokatesokat, és hát dgnak is, ez a szomoru"- Állatoknál nem is tarja senki számon a rokoni szálakat, kezdjük ezzel!

Az állatoknál ösztön ez a fajta kényszer, ugyanis fajfenntartás! De mi emberek vagyunk, intelligens faj! Elvileg ebben különbözünk az állatoktól!

Lehet, hogy te ismersz olyat, aki blablabla...

De az akkor is a rokonod!!! Nagyon közeli rokonod! Első unokatestvér, nem az ezredik, gondolkodj már!

Mellesleg nem mondtam, hogy undorító az unokatestvérem, tanulj egy kis szövegértelmezést! A gusztustalan az, ha valaki vele akar kikezdeni! Nem maga a személy, hanem a tett, érteni???

-ReapeR-23/F

2009. aug. 7. 04:49
 30/33 anonim válasza:
Igen.Sajnos(?) most én (is) szeretem az unokabáttyám és valószínű,hogy ő is engem...
2010. febr. 5. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!