Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bunkóságból de a barátom azzal jött ma haza, hogy eltörte két ujját? Többi lent
Elörte két ujját én meg eléggé vicces kedvemben voltam és elkezdtem neki vicces törött kezű sztorikat mesélni :s és hozzá raktam, hogy remélem nem írja alá semmilyen csaj a gipszet :s gondoltam jobb kedve lesz de csak sírt :s nagyon fájt neki nem is figyelt nagyon rám :s most el ment egy orvoshoz... és fura volt mikor el ment.. gondoltam készítek neki valami meglepít amivel kifejezném sajnálatom
mit szoltok??
Jó, tisztázzuk már, mi olyan elképesztően kva vicces abban, hogy valakinek eltörtek az ujjai? XD
Amúgy nemtudom... Ha barátom lesérülve jön haza - olyan sportot űz, szóval nála ez gyakori - akkor megkérdezem segítsek e valamiben, vagy kér e valamit - gyógyszer, krém, fásli, stb - aztán annyi... Ennél többet én se foglalkozok vele, ha szüksége van rám, majd szól.
Ettől függetlenül nem volt szép, hogy kiröhögted szegényt, hívd fel, hogy mi volt a dokinál, meg minden.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!