Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érzett már így valaki még?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzett már így valaki még? Baj, ha ezt érzem?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, lassan 10 hónapja vagyok együtt a barátommal. Mióta együtt vagyunk, nem érzem, hogy "szükségem" lenne a barátomra. A párom a szerelmem, a legjobb barátom és a lelki társam is egyben. Régen, ha történt mondjuk valami velem, azt elmondtam a legjobb barátnőimnek, most meg már harapófogóval kell kihúzniuk. HA a vbaráti társaságomba program van akkor csak akkor megyek, ha jön a barátom is. Egyszerűen nem bírom magam rávenni, hogy elmenjek. Múltkor nagynezene találkoztam az egyik legjobb barátnőmmel, és nem éreztem, hogy előtte önmagam lehetnék. Utána a legjobb barátnőmmel is találkoztam, és sokszor már nem volt téma.

Valószínűleg depressziós vagyok-ez még a jövő héten kiderül, mármint, hogy mi bajom- közrejátszhat ez? Vagy nagy gond ez? Tudom, hogy minden kamasz ezt mondja, de én tényleg a barátomat szeretném örökre a páromnak, a lelki társamnak, mindennek, és Ő is engem.

2012. aug. 25. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Oké,hogy nagy a szerelem meg minden..De ha nem ápolod a kapcsolatot a barátaiddal akkor előbb utóbb nem lesz majd egy se.Aztán ha valamiért mégis csak szétmentek a barátoddal akkor majd ott leszel egyedül..
2012. aug. 25. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt te generálod.

Sokan járnak így, hogy a barátjukkal-barátnőjükkel annyira jól kijönnek, hogy mindenki mást kizárnak. Először még csak zavaró, később valóban te magad ölöd ki a kötelékeket, és utána valóban nem lesz semmi közöd a barátaidhoz, így közös témátok, és hasonlók sem... Ha te nem foglalkozol velük, ők miért foglalkozzanak?

Amúgy nekik is mindent el lehet mondani ugyanúgy, ha barátok, hisz azért barátok, nem csak a párodnak.

És általában a végén mindig jön az irgalmatlan pofára esés, amikor szakítotok, és ott maradsz teljesen egyedül, mert mindenki akire támaszkodhattál volna még, rég lelépett, mert lesz.rtad...

Szerintem nem tanácsos a barátok félresöprése egyetlen szerelem miatt sem, mert akkor maradsz csak igazán egyedül, ha már egy barátod se lesz...

21L

2012. aug. 25. 17:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.:) Akkor megpróbálok "változtatni" feléjük.:)

Igazából volt, hoy elhatároztam magam, de nagyon nem akaródzott. Ma elhívott egy barátnőm, és egész reggel ideges voltam, mert nem akartam vele találkozni....ez így mmár tényleg rossz.:/

De megkell próbálnom:) Köszönöm:)

2012. aug. 25. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Helyes!:))
2012. aug. 25. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!