Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meg bocsajtanatok neki? Mit tennetek?
Szoval 1,5 eve van baratom. A kapcsolatunkban voltak mar veszekedesek,szinte mindennap vitatkozunk aprosagokon,de amit mostansaf muvel katasztrofa.
Tehat tegnap elmentunk bulizni,minden nagyon jol kezdodott,jo volt a hangulat stb..O reszeg volt(ritkan iszik),es amikor mentunk haza biciglivel elkezzdett velem kotekedni,mar nem is tudom min,lehet beszoltam valamit vagy nemtom.
Amikor leraktuk nallam a biciglit tovabbra kotekedett velem,setaltunk es egy kavezo elott meg fogta a nyakam es folytogatni kezdte,ezt meg latta 3 nagy darab ember,es kesel meg akartak verni,sirva konyorogtem,hogy hadjak beken.Hazudtam,hogy vicc volt.Alig birtam oket lerazni.Aztan mentunk tovabb ,sirtam.Es egy sotet helyen ossze torte a poharat en meg elfutam,mert azt hittem bantani akar(hulyenek neztek az emberek akik ott voltak)Aztan oda jott,es rditott velem,csupalta a hajam,akkor en meg pofoztam,hogy aljon mar le,akkor hasba rugot,a labam rugdosta,azt mondta,hogy k*rva vagyok,meg tehen,meg csunya,0 vagyok a tobbi csaj mellett ,aki vele akar jarni,hogy amig kintt voltam a baratnoimmel,az enekesno elhivta k.rni,de o nem akart menni(nem tom,hogy elhidjem e neki)Es tovabb csupalt,persze vissza adtam neki,de hiaba nembirtam semmitt.EZt az egeszett vegig nezte apam haverja ,aki kozbe avatkozott,mondta,hogy meg egy ilyen es kinyirja,akkor o elkezdett sirni,hogy en kezdtem,meg nem is utott meg,hiaba mondta az alak,h latta.Amikor elment az alak ujbol csupalt,k*rvazott.A karkotot amit kaptam meg a gyurut eldobtam,mert ideges lettem(nagyon banom,h eldobtam,mert szerettem a karkotot,meg ugye azert neki kellett fizetnie).Ma felhivott es Szia cicam,ugye nem haragszol a tegnapi miatt.Mondom nem...Nem volt kedvem veszekedni.De kicsit meg utaltam,viszont o az eletem.Nelkule szar lenne.Nem tudom,hogy hadjam ott vagy ne.Elnezest ,h hosszu lett,csak nem merem a baratnoimnek elmondani,mert szegyenlem:( 17 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!