Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, zavarna ha a barátnőtök egy "hűvösebb" típus lenne? Mennyire igénylitek az összebújást, babusgatást?
Én egy elég tartózkodó lány vagyok, érzelmileg nagyon tudok ragaszkodni, és szeretni viszont kissé gondot okoz az, hogy ezt ölelgetésekben, meg cirógatásokban meg ilyesmikben fejezzem ki folyton...
Tehát a kézen fogva mászkálás legtöbbször idegesít egy picit, a folytonos összebújásra sem vágyom annyira, bár nagyon jó néha! De pl. alvásnál abszolút szükségem van a saját "területemre". Másik dolog, hogy szeretek ugratni másokat, és "szócsatákba" kerülni, persze azt is, ha engem vissza szurkálnak. Állítólag jó humorom van, bár kicsit "kegyetlen"...
Sokszor a szeretetkifejezés nálam kimerül egy meglökéssel. :D
Mit gondoltok? Túl "hideg" lennék?
Inkább csak gátlásos vagy. Szerintem 16-18 körül lehetsz. Ha gondolod írj privit és elbeszélgethetünk. Én is ilyen voltam de megváltoztam. Felismerések és logikus gondolatok kellenek hgoy az ember emberközelibb helyzetből tudja nézni a világot és átélni a szociális kapcsolatok gátlások nélküliségét. :)
27F
ui: Ha írsz, azt se felejtsd el hogy idézel mert nem fogom tudni miről beszélsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!