Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, zavarna ha a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, zavarna ha a barátnőtök egy "hűvösebb" típus lenne? Mennyire igénylitek az összebújást, babusgatást?

Figyelt kérdés

Én egy elég tartózkodó lány vagyok, érzelmileg nagyon tudok ragaszkodni, és szeretni viszont kissé gondot okoz az, hogy ezt ölelgetésekben, meg cirógatásokban meg ilyesmikben fejezzem ki folyton...

Tehát a kézen fogva mászkálás legtöbbször idegesít egy picit, a folytonos összebújásra sem vágyom annyira, bár nagyon jó néha! De pl. alvásnál abszolút szükségem van a saját "területemre". Másik dolog, hogy szeretek ugratni másokat, és "szócsatákba" kerülni, persze azt is, ha engem vissza szurkálnak. Állítólag jó humorom van, bár kicsit "kegyetlen"...

Sokszor a szeretetkifejezés nálam kimerül egy meglökéssel. :D

Mit gondoltok? Túl "hideg" lennék?

2012. aug. 24. 23:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%
Gondolom, jó lehetsz az ágyban is...
2012. aug. 24. 23:29
 12/17 anonim ***** válasza:
45%
Hát nekem nem jönnél be :/ :D A humor az viszont jó ha van. 19/F
2012. aug. 24. 23:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok fiút idegesít,ha egy lány túl nyálas:)
2012. aug. 25. 10:37
 14/17 A kérdező kommentje:
Nekem az előző barátommal az volt a bajom, hogy folyton bújt, folyton fogdosta a kezemet (még a nagy melegben is!) el nem engedett volna egy pillanatra... :/ Néha már úgy éreztem, mintha egy lánnyal sétikálnék
2012. aug. 25. 12:50
 15/17 anonim ***** válasza:

Inkább csak gátlásos vagy. Szerintem 16-18 körül lehetsz. Ha gondolod írj privit és elbeszélgethetünk. Én is ilyen voltam de megváltoztam. Felismerések és logikus gondolatok kellenek hgoy az ember emberközelibb helyzetből tudja nézni a világot és átélni a szociális kapcsolatok gátlások nélküliségét. :)

27F

ui: Ha írsz, azt se felejtsd el hogy idézel mert nem fogom tudni miről beszélsz. :)

2012. aug. 25. 16:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavarna. Ezt úgy értem ha pl együtt töltenék egy napot vagy egy felet a barátnőmmel és egyszer sem bújnánk össze ölelgetnénk egymást az zavarna, persze szerintem is túlzásba lehet vinni a dolgot, szóval ez hogy állandóan ez már engem is zavarna. A kézfogás meg... Nemtudom én sosem voltam ez a nagy "kézenfogva vonuljunk mindenhova" típus. Ha már mindenáron valami ilyesmi akkor inkább átkarolom a derekát, de ezt sem folyamatosan. Be is kattannék :D
2012. aug. 27. 02:10
 17/17 A kérdező kommentje:
Főleg ezekben az ötven fokokban!!!! :D Köszönöm a választ mindenkinek!
2012. aug. 27. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!