Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bőrszíne miatt boldogtalan....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bőrszíne miatt boldogtalan. Én mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A barátom afro amerikai.Az édesapja ideköltözött Magyarországra és itt ismerkedett meg az anyukájával aki magyar.Ő már itt született.Mivel az apukája színesbőrű így természetesen neki is sötétebb a bőre.Nekem így tetszik ahogy van így szeretem, de sok megpróbáltatás éri miatta.A szűk környezete nem szól be neki, a suliban is csak néha de ha megyünk az utcán gyakran belekötnek más emberek, inkább akkor amikor egymaga megy.

Beszél nekem róla mindig elmeséli hogy beszóltak neki de elvicceli az egészet ilyen képzeld má beszólt egy hülyegyerek stílusban adja elő őket.de tudom hogy bántja. rákérdeztem hogy bántjae a dolog és annyit mondott hogy már megszokta. lehet ezt megszokni??? és konkrétan a bőrszínére vonatkozóan szekálják nem azért mert undok vagy nagyképű vagy satöbbi. hogy éleződhet ennyire a helyzet??? nemtudom megérteni az embereket.már olyan szinten paranoiás lett az őt ért támadások miatt hogy ha megnézi egy lány az utcán nem azt gondolja hogy na biztos tecettem neki hanem azt hogy biztos szerinte is ronda vagyok.boldogtalan itt ahol élünk és mondta is nekem hogy kiszeretne költözni minél hamarabb a keresztanyjához aki Amerikában él San Diego-ban és szeretné hogy vele menjek.de szerintem ez a helyzet nem oldódna meg pusztán attól hogy országot váltunk...

ezt elis mondtam neki de erre csak annyit mondott hogy én nem érthetem meg ő mit érez mert én normális vagyok.

mondtam neki hogy ne hülyüljön már hiszen ő mért ne lenne normális és csak magára mutatott és ennyit mondott : csak nézz rám. egy normális ember nem így néz ki.beszélgettem vele, próbáltam bele lelket önteni de az amerikába költözésről nem mondott el, ígyhát belementem mert szeretem de szerintem ott se fog javulni a helyzet vagy csak én vagyok ennyire aggodalmas és a költözéstől megoldódik minden? hiszen ha itthon vannak ilyen tahók akik piszkálják amcsiba is lesznek nem?anyukája phszihológushoz akarta küldeni hogy legalább közérzete javulna emberek között de teljesen bezárkózott. társaságba nem megy csak velem olyanokhoz akiket ismer és csakis házibulikba ahol más nem láthatja csak én meg a barátaink.mit tegyek????

2009. júl. 25. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

Mert a fajmegtartás,fajvédelem egy ősi evolúciós ösztön legalább is szerintem.

Most azon rágódsz hogy itt a fehérek államában verbálisan piszkálják a félnéger barátodat.

Például menj el Afrikába egy nem a tursitáknak fenntartott vagy egy fehérek által nem lakott részére.

Ott nem verbálisan fognak bántalmazni a feketék,hanem azonnal kiszúrnak és meglincselnek jobb esetben csoportosan megerőszakolnak.Csupán azért mert más vagy mint ők.

Nekem az egyik jóbarátomat megtámadták,összeverték és kifosztották mikor Belgiumban nyaralt és átment a feleségével egy néger városrészen.Csupán azért mert fehérbőrü volt.

Am a kérdésre válaszolva:

Nem sokat tehetsz.Te már így is sokat teszel.Az embereken meg te egyedül nem fogsz tudni változtatni.

2009. júl. 25. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Nem voltam Amerikában, úgyhogy ez csak megérzés... szerintem ott ahol több a fekete, ott "általánosságban" jobban elfogadják, tehát kevesebb lesz a beszólás, viszont többen vannak, akik nagyon utálják a feketéket, hiszen, ahol többen vannak, ott több dolgot lehet "rájuk fogni"... ugyanúgy, ahogy nálunk a cigányokra, zsidókra... Ez csak akkor lenne jobb (neki), ha tényleg fekete környék-re költöznétek... ott viszont Te tapasztalnád ugyanezt.
2009. júl. 25. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Sajnos, a mai világban a hülye hülyét szül. Ha valaki fekete bőrű, akkor szekálni kell, mert mindenki ettől érzi magát keménynek. Tenni nem tud ellene sajnos, de mindenképp mellette van, hogy az okosabb enged.

Szeretjük lealacsonyítani a négereket, a sárgákat a rézbőrűeket, meg mindenki mást aki nem olyan mint mi, de amikor és ahogy ezt tesszük, azzal csak magunkat ássuk el jó mélyre.

2009. júl. 25. 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Amerikában sokkal inkább elfogadnák mert ott sokkal több afroamerikai van megértem hogy ki akar költözni
2009. júl. 25. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:

a magyarok ilyenek..keseregnek, hogy mindenki ugyanolyan, és egyhangú az élet, de amint valaki kicsit eltér tőlük, arra rászállnak.

amerikában nyugtotok lenne, ott jobban elfogadják egymást, többféle ember előfordul.

2009. júl. 25. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy itt már megint mindenki a magyarokat kezdi el szapulni hogy így rasszisták úgy rasszisták.

Fogjátok már fel a pici eszetekkel hogy minden nép valamennyi részben rasszista.

Például múltkor az írek támadtak meg és üldöztek el egy negyed városrésznyi román bevándorlót.

Az olaszok meg nemrég egy egész cigány menekülttábort gyújtottak fel és jó pár bevándorló cigány ki is nyírtak.

Vagy durván fél évvel ezelőtt a Népszabadságban lehetett olvasni a hírt hogy Franciaországban,Párizsban a néger városrész egy hírhedt a néger faji felsőbbrendűséget hirdető csoportja átment a zsidó városrészbe és géppisztollyal lőtték a zsidókat meg a boltokat.

De a bevándorlókat állítólag nagyon szerető német népről se képzeljétek azt hogy annyira toleránsak.

Én félig német vagyok apai ágról,és édesapám testvére kint él Münchenbe.Nagyon jó anyagi körülmények között.

Éppen 3 héttel ezelőtt voltunk kint náluk látogatóba.

És a nagy beszélgetések,örömködések közepette.Apám csak úgy fél mondatban megemlítette hogy elég sok törököt látott errefelé.Nah faterom testvérének se kellett több.

Úgy szidta a törököket mint a rongyot.Mondta hogy lopnak,gyilkolnak,szociális segélyen élnek....de ha dolgoznak azt is feketén teszik.Azt is megemlítette hogy a németek többsége nagyon gyűlöli a sok bevándorlót,csak nem tehetnek semmit ellenük mert az állam megvédi őket.

Na szóval csak azért mondtam el ezeket hogy rádöbbenjetek hogy nem csak a magyarok a rasszisták hanem mindegyik más nép is,fajra,bőrszínre,vallásra és mindenféle másra való tekintet nélkül.

2009. júl. 26. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!