Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy ez ne következ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ez ne következzen be?

Figyelt kérdés

A pasimmal már 9 hónapja együtt vagyunk...ő le szeretne velem feküdni Szilveszterkor de én nm akarok mert 1 fiatal vok 2 félek nem jól csinálom vagy hogy gusztustalan neki a nemiszervem vagy valami hasonló...!!!:S:S

Azt mondt ha én nem fekszek le vele majd mást lefektet...hni ülyülésből mondta de nagyon megrázott..:S:S

szerintetek mit tegyek?Mert szakítani nem fogok mert imádjuk egymást szó szerint...

Előre is köszi...:)

2009. júl. 25. 00:35
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
várj vele ha még nem állsz készen, ha elhagyna emiatt akkor msot nem is szeret!
2009. júl. 25. 00:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Te magad is tudod a választ.Csak akkor feküdj le vele,ha tényleg akarod.Azt írtad fiatalnak érzed magad még hozzá.Hát akkor ne tedd.Ha tényleg szeret,akkor ki fogja várni,amikor te is akarod.A második indokodat pedig felejtsd el,az butaság. :)
2009. júl. 25. 00:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ..:):)
2009. júl. 25. 00:38
 4/6 A kérdező kommentje:
kös)zike:)oké elfelejtem....:))
2009. júl. 25. 00:40
 5/6 anonim ***** válasza:
teljesen ugyan ez volt a helyzet velem és a barátnőmmel, tavaly elött. én is szilveszterkor akartam, a barátnőm meg nem. de kivártam amíg felkészül rá. ha szeret a pasid, őis várni fog rád. addig esetleg engedj neki egy kis pettinget. esetleg kicsit verd neki, meg ilyenek, hogy lássa, hogy benne lennél, csak később.
2009. júl. 25. 00:43
 6/6 A kérdező kommentje:

okéé...:)

de magához a nem kapcsolathoz vagyok fiatal...:/

2009. júl. 25. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!