Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál a helyemben?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, lány. Van egy srác (17 éves) akit 6.-óta ismerek. Persze akkor szerelmes voltam belé, de ő mindig csak azt mondta (nem nekem hanem másoknak) h tetszem neki de nem járna velem. 13 évesen mivel mindketten kiváncsiak voltunk, kitaláltuk, hogy kipróbáljuk milyen csókolózni. Nem volt nagy ügy egy két csók és kész. De kiderült, balhé lett belőle, össze is vesztünk, 1 év mosolyszünet jött. 15 évesen újra jóban lettünk és megint csókolóztunk. Most nem lett semmi balhé, azóta is jóban vagyunk.

A baj csak az, hogy nagyon szeretem őt (már nem szerelemből) , de tudom, hogy neki egyátalán nem vagyok fontos...vagyis még eben sem vagyok biztos. Ha hanyagolni próbálom utánam járkál, ha többet akarok beszélgetni vele akkor fölösleges vagyok,de nem jártunk és tuti nem is fogunk. Nemrég kitaláltuk, hogy találkozunk, de lemondta, utána másfél hétig nem beszéltünk. Nem tudom hogy fontos vagyok e neki vagy sem, érdemes vele foglalkoznom? 4 éve csak a csalódást okozza...:( De viszont üresnek érzem magam nélküle. Mi a véleményetek? Mit csinálnátok a helyemben?

2009. júl. 25. 00:01
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
se veled, se nélküled...ismerős...kb nekem is van ilyen sztorim mint neked[nagyon hasonlít] :D mi megbeszéltük, hogy hagyjuk abba, semmmi értelme... mert télleg nincs, nálatok sem!
2009. júl. 25. 00:15
 2/7 A kérdező kommentje:

lány vagy? és hány éves? fontos voltál neki? hogy érezted? mi elvileg barátok vagyunk de én már ezt sem bírom... :(

köszi a választ!:)

2009. júl. 25. 00:18
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Sose jártatok, ő már nem akar a barátod lenni ahogy kinéz a dolog, de te görcsölsz rajta. És ez csak neked rosz. Nehéz elengedni, de leszel még nagyobb bajban is fiuk miatt. :)
2009. júl. 27. 08:16
 4/7 anonim ***** válasza:
engedd el, hasonló helyzetben vagyok, nemtok szakadni egy fiutól 1 éve mert mindig megkeres, aztán jön a mosolyszünet, és mindig ahányszor megjelenik felforgatja az életem, most érzem h szeretem, de azthiszem elkell nekemis engednem..:(
2009. júl. 27. 09:22
 5/7 anonim ***** válasza:
de ha nem jártok minek csókolóztok? meg ha nem szereted szerelemből akkor minek görcsölsz ennyire ezen a témán ? hagyd a fenébe mond meg neki h döncse el hogy mit akar mert ez téged zavar és kész de mért érzed üresnek magad nélküle ? ha neki nem vagy ennyire fontos akkor ne törődj vele te se és akk lehet h rájön h neki is hiányzol
2009. júl. 27. 10:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért mert nagyn szeretem és eddig ragaszkodtam hozzá... csak már belefáradtam de nemtudom miért ez van..hogy nélküle nem vagyok 100%-os.
2009. júl. 27. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
az leszel csak kell 1 kis idő
2009. aug. 2. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!