Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az h a nők állandóan hazudoznak a legapróbb dolgokban is? Még ha sarokba vannak szorítva akkor is. Ez betegség náluk, vagy fáj őszintének lenni?
szakításnál is ugyanaz: ha a csaj szakít, fél a pasi haragjától, hogy esetleg dühkitörése lesz és olyan arcát mutatja amit azelőtt nem vagy elkattan
de azért is lehet mert mondjuk a csaj nem akar rimánkodást hallgatni ha olyan típus a pasi, vagy azt hogy belekapaszkodik minden mondatba (pl. ha a csaj azt mondja hogy: te túl jó vagy hozzám - erre a srác hogy: de te nekem tökéletes vagy) szóval csúnya szóval meg akarja magát kímélni a rinyától vagy attól hogy esetleg elsírja magát vagy öngyilkossággal fenyegetőzzön, mittomén... elég sok ilyen díszpasi van manapság
Szakításnál nem tudom, mit kéne máshogy. Az kéne neked, hogy megmondja, hogy a végén már undorodott a testedtől, szörnyű volt veled a szex, ezért sokszor bekamuzta, hogy fájt a feje. Utált már a közeledben lenni, utálta a szagodat, a hülye vicceidet, szavajárásaid.
Ja és különben is, anyád szarul főz, meg egy kiállhatatlan hárpia. Stb. Tényleg egy ilyentől lenne jobb?
kidobott az asszony...mi Cica?...és ilyenkor jönnek a általánosító hülye kérdések....
NEM, NEM hazudnak a nők állandóan, vannak kivételek, DE ti pasik is ugyan ezt csináljátok, szintén vannak kivételek...
Én teljes mértékben őszinte vagyok a párommal, legyen szó bármiről is...Mert akinek nincs takargatni valója, az nem is hazudik...erről ennyit....
N22
És a fiúk általánosító marhaságai és betegség?
Forduljatok orvoshoz, annyira unalmasok vagytok, hogy 15 évesen már sírtok minden sz*rért, húgyért, és az életet sem ismeritek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!