Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13L és 22F kapcsolatát büntetné a törvény ha nem fekszenek le egymással, mert a fiú tiszteletben tartja, hogy a lány még túl fiatal hozzá?
"hát én 24 vagyok, de van egy lány, sőt több. 14évesek
és rendesen magasak, szép cicikkel, tudnak beszélni, okosak, meg igazi nők, és sokszor nem tudok nekik ellenállni. és ők se nekem.
nem a kor számít!"
Legyél nagyon büszke magadra!!!!
"hát én 24 vagyok, de van egy lány, sőt több. 14évesek
és rendesen magasak, szép cicikkel, tudnak beszélni, okosak, meg igazi nők, és sokszor nem tudok nekik ellenállni. és ők se nekem.
nem a kor számít!"
OKOSAK
OKOSAK
OKOSAK
OKOSAK
OKOSAK
igazi nőkigazi nőkigazi nőkigazi nők
ELÓEL ELÓEL
EL ÓÓÓÓ ELLL
te jó ég.....levágnám az olyan hapsik micsodáját akik gyerekekkel akarnak kezdeni...mégis hol élünk....
én is remélem hogy apuci elbeszélget a csávóval...ez nem normális dolog...a gyereknek valami elcsúszott a fejében nem kicsit...
viszont az tény hogy a mai 14 évesek sokkal idősebben néznek ki...de miért is? anyuci megengedi a magassarkút, hogy a kicsike befogja...megengedi a p*csaszoknyát, hogy a kicsike befogja...megengedi a sminket, a qrvás öltözködést a hajnalig bulizást hogy a kicsike befogja, mert nincs nekik rá idejük foglalkozni vele...
én anno 14 évesen úgy néztem ki mint egy 14 éves...mintás pólók, térdig érő szoknyák, lapos szandik stb...
nem értem... komolyan nem értem.....
N22
Na igen.Sajnos ez részben a szülők hibája is,mert nem fogják elég rövid pórázon a kölykeiket,de a 14 éves fiúkkal is ez a helyzet,mindegyik nagynak hiszi magát,mert elkezdett szőrösödni,csak annyi esze már nincs,hogy ha már szexel akkor gumit használjon és utána jön itt gyakori kérdéseken a rinyálás,hogy terhes lehet-e a lány.Érdekes amikor én 12 évesen is tisztában voltam vele,hogy megszakítással is teherbe eshet a lány,de hozzáteszem nem is kettyintgettem 13-14 évesen.
Idióta ez a mostani generáció és előre félek,hogy a rákövetkezők mekkora hulladékok lesznek.
21/F
Szerintem nagyon nem kéne egy 13 évesnek 22 évessel kezdenie. Hiszen még gyerek. Ha nem akar a srác megrontásért ülni, akkor hagynám a helyébe.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!