Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13L és 22F kapcsolatát büntetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13L és 22F kapcsolatát büntetné a törvény ha nem fekszenek le egymással, mert a fiú tiszteletben tartja, hogy a lány még túl fiatal hozzá?

Figyelt kérdés
Nem rólam lenne szó,egyik ismerősöm küzd ezzel a problémával és szeretnék segíteni nekik.A fiú nem pedofil!!!
2012. aug. 23. 23:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Bennem akkor is lenne elég tartás, hogy ne kezdjek ki egy 14 évessel.
2012. aug. 24. 00:18
 12/23 anonim ***** válasza:
Én 21 éves vagyok,de még a 16 évesekkel se mernék kikezdeni,mert korban szerintem fiatalok hozzám.Ez a 9 év korkülönbség meg szerintem elég durva.
2012. aug. 24. 00:30
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"hát én 24 vagyok, de van egy lány, sőt több. 14évesek

és rendesen magasak, szép cicikkel, tudnak beszélni, okosak, meg igazi nők, és sokszor nem tudok nekik ellenállni. és ők se nekem.

nem a kor számít!"

Legyél nagyon büszke magadra!!!!

2012. aug. 24. 00:32
 14/23 anonim ***** válasza:
párom 22volt mikor én majdnem 18 amikor összejöttünk,de még mi is gondolkodtunk rajta hogy jó ötlet-e.. 4és fél év van közöttünk.. azóta el telt egy kis idő :D
2012. aug. 24. 00:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"hát én 24 vagyok, de van egy lány, sőt több. 14évesek

és rendesen magasak, szép cicikkel, tudnak beszélni, okosak, meg igazi nők, és sokszor nem tudok nekik ellenállni. és ők se nekem.

nem a kor számít!"

OKOSAK

OKOSAK

OKOSAK

OKOSAK

OKOSAK

2012. aug. 24. 04:34
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

igazi nőkigazi nőkigazi nőkigazi nők

ELÓEL ELÓEL

EL ÓÓÓÓ ELLL

2012. aug. 24. 04:35
 17/23 anonim ***** válasza:

te jó ég.....levágnám az olyan hapsik micsodáját akik gyerekekkel akarnak kezdeni...mégis hol élünk....

én is remélem hogy apuci elbeszélget a csávóval...ez nem normális dolog...a gyereknek valami elcsúszott a fejében nem kicsit...

viszont az tény hogy a mai 14 évesek sokkal idősebben néznek ki...de miért is? anyuci megengedi a magassarkút, hogy a kicsike befogja...megengedi a p*csaszoknyát, hogy a kicsike befogja...megengedi a sminket, a qrvás öltözködést a hajnalig bulizást hogy a kicsike befogja, mert nincs nekik rá idejük foglalkozni vele...

én anno 14 évesen úgy néztem ki mint egy 14 éves...mintás pólók, térdig érő szoknyák, lapos szandik stb...

nem értem... komolyan nem értem.....

N22

2012. aug. 24. 08:19
 18/23 anonim ***** válasza:

Na igen.Sajnos ez részben a szülők hibája is,mert nem fogják elég rövid pórázon a kölykeiket,de a 14 éves fiúkkal is ez a helyzet,mindegyik nagynak hiszi magát,mert elkezdett szőrösödni,csak annyi esze már nincs,hogy ha már szexel akkor gumit használjon és utána jön itt gyakori kérdéseken a rinyálás,hogy terhes lehet-e a lány.Érdekes amikor én 12 évesen is tisztában voltam vele,hogy megszakítással is teherbe eshet a lány,de hozzáteszem nem is kettyintgettem 13-14 évesen.

Idióta ez a mostani generáció és előre félek,hogy a rákövetkezők mekkora hulladékok lesznek.

21/F

2012. aug. 24. 10:40
 19/23 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon nem kéne egy 13 évesnek 22 évessel kezdenie. Hiszen még gyerek. Ha nem akar a srác megrontásért ülni, akkor hagynám a helyébe.

16/l

2012. aug. 24. 11:26
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha 18 lenne a csaj akkor azt mondanám, hogy határeste a korkülönbség, de az is megérződne egy időután a kapcsolatba.
2012. aug. 24. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!