Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy éreznétek magatokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy éreznétek magatokat?

Figyelt kérdés
Minden este beszélünk msn-en a pasimmal. Ma ugyan találkoztunk, de én vártam, hogy fellépjen. Hát nem lépett. Se egy üzenet, se egy hívás, mms, bármi, hogy ne várjam, ezért és ezért nem lesz fent. Nem nagyon szoktam lefeküdni anélkül, hogy jóéjt és szép álmokat ne k1vánna nekem. Most miért ilyen tajparaszt?
2012. aug. 23. 22:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Akkor küldj neki egy smst hogy minden oké-e.
2012. aug. 23. 22:40
 12/26 A kérdező kommentje:

#6 Ez kb így zajlana le...

Én: Miért nem írtál legalább egy sms-t hogy ne várjalak netre, mint egy hülye?

Erre ő: Nem tudom...

2012. aug. 23. 22:41
 13/26 A kérdező kommentje:
Megértem én az ilyeneket, hogy hisztis vagyok, meg ez már sok. Na de egy sms fél perc. Ennyit nem érdemlek?
2012. aug. 23. 22:43
 14/26 szamóca.. ***** válasza:
100%

ez kb így figurázható ki teljesen igazságosan és korrektül:

kérdező: "miért nem értesítettél hogy a reggeli kaki 5 perccel később jött?"

srác: "mert semmi közöd hozzá, de nem akarlak megbántani úgyhoyg kitalálok valami rossz hazugságot"

2012. aug. 23. 22:44
 15/26 anonim ***** válasza:

Azt én se szeretem ha semmi értesítés, de én ezekre mindig rákérdezek később, és ha valaki ilyen akkor ott tudom, hogy na ez meg ez.

Egyik barátnőm, pl néha írok neki valamit, éééés ennyi. Ő nem válaszol, semmi. Később se említi, illetve most már azért néha megjegyzi, ha kicsit komolyabb dolog. De amúgy se jó ebből rendszert csinálni, hogy a másik már tehernek érezze a dolgot.

Van hogy írsz ő nem ír aztán ennyi, nem kell feltétlen ügyet csinálni, lehet fáradt akármi, vagy eleinte benne volt és rájött hogy elég energia igényes, fárasztó.

2012. aug. 23. 22:44
 16/26 anonim ***** válasza:

Az én barátom is ilyen :))))))

Egyszer azért nem írt, mert mint utólag megmagyarázta, írt egy hosszú levelet, és az elszállt. Erre mérgében nem írt semmit. Én meg egész éjjel azon filóztam, hogy meghalt vagy megsértődött valami miatt?

2012. aug. 23. 22:45
 17/26 ASOT ***** válasza:
74%

Noss akkor legközelebb ha ilyen van szerintem te is hívhatod őt nyugodtan.

Csak megsúgom, hogy van olyan h egy pasi srác azt gondolja egy idő után, hogy mindig csak ő keresi a lányt és a lány őt soha....és ezt már nem hiszem h ki kell fejtenem.

Szóval néha keresd te is.

2012. aug. 23. 22:45
 18/26 A kérdező kommentje:
#15 Igazából nem értlek. Deee kösz.:P
2012. aug. 23. 22:47
 19/26 A kérdező kommentje:
#17 Ne gyertek már ezzel, hogy én is kereshetem. Az esetek többségében én keresem. Úgyhogy megsúgom, ez nem az az eset, amikor ő úgy érezheti, hogy mindig csak ő...és soha sem én
2012. aug. 23. 22:49
 20/26 anonim ***** válasza:

"#6 Ez kb így zajlana le...

Én: Miért nem írtál legalább egy sms-t hogy ne várjalak netre, mint egy hülye?

Erre ő: Nem tudom..."

De ne így kérdezd meg, ezt mondom, hogy ne letámadd őt.

Te: Szivem, miden rendben? Nem voltál fent msn-en, aggódtam.

Ő pedig erre azt válaszolja hogy persze minden rendben, ha emellé nem ad magyarázatot, te szépen megjegyzed neki, hogy máskor szoljon ha nem tud feljönni

Ennyi, nem kell itt nagy hisztit csapni.

17/L

2012. aug. 23. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!