Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Hogyan reagálsz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan reagálsz, ha egy nem túl jóképű, vagy ronda pasi rátok néz, vagy nézeget titeket?

Figyelt kérdés
Ha észreveszitek mit csináltok? Tartod a szemkontaktot? Vagy elfordulsz és rá se nézel többé? Vagy mi?

2012. aug. 23. 22:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mátrix módban a lehető legmesszebre vetem magam,és a slowmo esés közben meg sorozom a csókát két 9mm essel.

Najó nem igazából, felgyújtom egy zippo öngyűjtóval miközben azt kiáltom hogy FELÁLDOZLAK SHEGORATHNAK!

Nem is,igazából Odamegyek hozzá,halkan a fülébe súgom,hogy elkaptam a Mercer vírust,majd kitépem a karját és egy újjal eldobom kanadáig.

Kérdőre vonom,hogy hogy merészelte,és követelem hogy fizzesse ki Virgina állami tartozásának 24%-át.

Najó komolyra fordítva a show-t,letépem a polómat,és elkezdek a kollégiumi lányokkal kocsit mosni toplessbe.

2012. aug. 23. 23:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát igen, olyankor elég könnyen zavarba jövök. Nem megy jól nekem a szemezés. :S Akkor már inkább konkrétan szólítson le, élőszóban már jobb vagyok. :) (20L voltam)
2012. aug. 23. 23:05
 13/19 MrBerényiMiklós válasza:

Nem tudom velem ilyen még nem fordult elő!

Pénz & Sárm

2012. aug. 23. 23:10
 14/19 A kérdező kommentje:

20L!

de így hogy szólítson le a pasi, ha nem adod tudtára hogy tetszik, hanem tudomást se veszel róla, vagy semmitmondó tekintettel ránézel? :)

2012. aug. 23. 23:10
 15/19 A kérdező kommentje:

MrBerényiMiklós

Aha igazad lehet, ma láttam hogy mit műveltél szegény Zsófival te vén kujon! De gratula mert rászolgált az a hisztis pitsa!

2012. aug. 23. 23:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha bejön a srác, akkor nyilván nem nézek rá semmitmondóan, az a speckó lekoptató nézésem... Nehéz ezt így leírni, de olyankor azért úgy viselkedek, hogy bátorítsam, de azért ne is jöjjek zavarba, szemezni tényleg nem szoktam, nekem az olyan fura. :D (megint 20L)
2012. aug. 23. 23:15
 17/19 MrBerényiMiklós válasza:

Így van a facebook oldalamon lehet szavazni ,hogy szeptembertől milyen pózban döntögessem Zsófikát!

Pénz & Sárm

2012. aug. 23. 23:17
 18/19 anonim ***** válasza:

A kedves 15/N amúgy az egyik nőgyűlölő ám, ne zabáljátok be. :D

Tök mindegy, hogy néz ki a férfi, én rosszul érzem magam, ha bámulnak, nem nézek oda. A legrosszabb, amikor oda is jön hozzám valaki, és még neki áll feljebb, mert foglalt merészelek lenni.

22/L

2012. aug. 24. 10:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Én leszarom mit gondolnak a nők és hogy mi nem tetszik nekik. Azt nézek, amit akarok! Ha a nő mellét akarom nézni, akkor nézem. Semmit sem tehet ellene a nő.
2012. szept. 3. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!