Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan reagálsz, ha egy nem túl jóképű, vagy ronda pasi rátok néz, vagy nézeget titeket?
Mátrix módban a lehető legmesszebre vetem magam,és a slowmo esés közben meg sorozom a csókát két 9mm essel.
Najó nem igazából, felgyújtom egy zippo öngyűjtóval miközben azt kiáltom hogy FELÁLDOZLAK SHEGORATHNAK!
Nem is,igazából Odamegyek hozzá,halkan a fülébe súgom,hogy elkaptam a Mercer vírust,majd kitépem a karját és egy újjal eldobom kanadáig.
Kérdőre vonom,hogy hogy merészelte,és követelem hogy fizzesse ki Virgina állami tartozásának 24%-át.
Najó komolyra fordítva a show-t,letépem a polómat,és elkezdek a kollégiumi lányokkal kocsit mosni toplessbe.
Nem tudom velem ilyen még nem fordult elő!
Pénz & Sárm
20L!
de így hogy szólítson le a pasi, ha nem adod tudtára hogy tetszik, hanem tudomást se veszel róla, vagy semmitmondó tekintettel ránézel? :)
MrBerényiMiklós
Aha igazad lehet, ma láttam hogy mit műveltél szegény Zsófival te vén kujon! De gratula mert rászolgált az a hisztis pitsa!
Így van a facebook oldalamon lehet szavazni ,hogy szeptembertől milyen pózban döntögessem Zsófikát!
Pénz & Sárm
A kedves 15/N amúgy az egyik nőgyűlölő ám, ne zabáljátok be. :D
Tök mindegy, hogy néz ki a férfi, én rosszul érzem magam, ha bámulnak, nem nézek oda. A legrosszabb, amikor oda is jön hozzám valaki, és még neki áll feljebb, mert foglalt merészelek lenni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!