Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem szeret a barátom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeret a barátom a családjáról beszélni?

Figyelt kérdés

Másfél éve együtt vagyunk, bár távkapcsolat, így személyesen nem ismerem a szüleit.

De amennyire ismerem őket, biztosan nagyon rendes emberek. Van rendes munkájuk, apuka orvos, anyuka tanár. Mind a kettőjüknek van pár felsőfokú nyelvvizsgája. Egyikük sem alkoholista, nem is dohányoznak, és teljesen egészségesek.

Mind a három gyerek nagyon jól nevelt, éltanulók mindannyian.

Vannak közös programok, mennek együtt nyaralni, kirándulni erre-arra, mégis ez van és nem értem mi miatt.

Én szinte mindenbe beavatom, ami a családban történik. Van, hogy már jobban emlékszik, hogy a családdal mikor, hova kinek a miére megyünk látogatni. Persze nem vagyok önző, szoktam kérdezni dolgokat az ő életükből is, de igyekszem nem tapintatlan lenni, és nem átlépni azt a bizonyos határt. Már arra is kérdeztem nála, hogy zavarja-e, hogy én így mindenbe beavatom, de nemmel válaszolt. Lehet a leírásomból kicsit úgy tűnhet, hogy én viselem a kapcsolatban a nadrágot, de erről szól sincs. Általában ő dönt mindenről, makacs, önfejű és megvan a saját véleménye.

Ezt mégsem értem.. Bennem van a hiba? Én csinálok valamit rosszul?

Ahányszor felhozom ezt a család témát, egyből terelni kezdi, és ha arra kérdezek rá, hogy miért tereli, nem válaszol semmit, csak tereli tovább.

Tudom, ha nem akar róla beszélni, akkor ne erőltessem. Bár tényleg nem szoktam feszegetni a témát, nem akarom a tudtom nélkül megbántani.

Amúgy 16-17 évesek vagyunk mind a ketten.

És hogy megelőzzek pár billentyűkoptatást (:

Tőle kéne kérdeznem, ezzel tisztában vagyok, de ő jelenleg külföldön tartózkodik, és költséges lenne emiatt zaklatnom.

Viszont most nem tudom kiverni a fejemből, és kíváncsi lennék pár véleményre.

Előre is köszönök mindent.

2009. júl. 24. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:

arra tippelek h a srácot esetleg keményen nevelték nem? gondolok itt arra h az apja párszor megütötte v vmi

és ez lehet igaz, mert milyen oka lenne arra h ne beszéljen róluk?

bár az is szóbajöhet h ő nem akar kitűnő tanuló lenni és ezt is rá erőszakolják

én ezekre tippelek..

2009. júl. 24. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Számomra speciel teher lenne, ha távkapcsolat és mindenbe be akarnál avatni, noha nem is ismered a szüleimet...

Ne ess túlzásokba!

2009. júl. 24. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy nem is egy olyan példamutató család ez mint ahogy azt ő előadta. Lehet hogy túl szép hogy igaz legyen?
2009. júl. 24. 22:17
 4/5 anonim válasza:
hát szerintem lehet hogy elege van egy kicsit az otthoni dolgokból vagy összevesszett a szüleivel valamin ami miatt még mindig haragban vannak de speciel én ha távkapcsolatom lenne nagyon nem érdekelne hogy a barátnőméknél miként zajlik az élet hanem rá koncentrálnék majd ha komolyabb lesz a kapcsolat pl ott alszol nála és több éve együtt vagytok akkor kéne érdeklődni de akkor se annyira feltünöen
2009. júl. 24. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:
másfél év alatt még nem mutatott be a családnak? ok,h távkapcsolat,de akkoris...
2009. júl. 25. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!