Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És most újra jön az osztálytársas sztori?
A történetem még ott kezdődik, hogy kilencedikben belezúgtam az egyik osztálytársamba, és azóta sem tudom kiverni a fejemből. Sokan mondták már azt, hogy házi nyúlra nem lövünk, de semmit sem tudok ellene tenni. Próbáltam mást találni, de nem megy.
Tapasztalatok?
18/F
Házinyúlra nem lövünk ... előbb megvadítjuk.
Nekem kolléganőm a barátnőm és jól elvagyunk 2 éve. Több mást is ismerek, aki kollégacsajt szedett fel és nem rövid kapcsolatokat alakítottak ki.
Osztálytársammal vagyok együtt. Szerintem hülyeség a "házinyúlra nem lövünk" szabály, mert ha csak emiatt nem jöttök össze, akkor is látjátok egymást minden nap, és nem tudjátok elfelejteni. Mi belekezdtünk. 5 hónapja vagyunk együtt, eddig minden tökéletes, még mindig ugyanannyira szeretjük egymást, mint az elején, ha nem jobban.. Nagyon elenyésző az esély arra, hogy szétmegyünk még jövő nyár előtt, de ha igen, szerintem mindketten vagyunk annyira érettek, hogy tudjuk kezelni a helyzetet.
Neked kell érezni, hogy tudnátok-e kezelni az esetleges problémákat. Ha úgy érzed, hogy igen, akkor hajrá! :)
18/L
sajnos akad egy kis tapasztalatom.
osztályt váltottam 9. végén,10-be megismertem jobban az egyik lányt az osztályból,év végére nagyjából én voltam az egyik legjobb barátja.sajnos én beleszerettem,amit akkor nem mondtam meg neki.gondoltam majd elmúlik,ezt húztam negyedik félévig kb és akkor megmondtam neki hátha jobb lesz.nem lett jobb,sőt még rosszabb.végignéztem ahogy szakít a barátjával,aztán ahogy összejön egy osztálytársunkkal,ahogy vele szakít és ahogy összejött egy másik taggal.hát mondhatom kellemes volt...nagyjából nulla voltam 2 évig.teljesen befordultam,alig poénkodtam,nem mentem szórakozni meg kb semmit nem csináltam csak feküdtem itthon.egyik nyári szünetben kimentem külföldre és összesen 3 alkalommal beszéltünk facebook-on,ennek ellenére semmi nem változott,pedig nagyon bíztam benne hogy fog.
eltelt egy nyár,ismét alig beszéltünk,külön iskolába kerültünk és most már úgy érzem,hogy kezdek újra a régi lenni,de még mindig nem az igazi.
házinyúlra nem lövünk szöveg meg egy hülyeség!az érzéseinket nem lehet irányítani...
egyébként kitartást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!