Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon Szerelmes vagyok a barátomba, de apám nem engedi meg hogy talizzunk sem azt hogy beszéljünk mit csináljak? 20/L
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 18:55
1/8 anonim válasza:
20 éves vagy!!!!! tudasd ezt apukáddal is!!!
2/8 A.Romanov válasza:
Spártában laksz? :O Szabad ember vagy, ráadásul nagykorú! Mondjuk nem ismerem az előzményeket.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát igen,de ő ezt nem fogja fel 19 évesen eljöttem itthonról elköltöztem 1 hónap nem kellett. jöttek utánam és jol meg vertek azóta itthon vagyok.most akarok elmenni innen,őt nem érdekli hány éves vagyok nem enged sehova:@ most akarok majd megint elköltözni..most is majd megy le vidékre a csajához.és mondtam neki de nekem nincs kedvem oda menni de az van amit én mondok jössz és kész..-.- vagy elmehetsz,meg azt mondta ha beszélek a barátommal akkor mennyek a francba..
2012. aug. 23. 19:07
4/8 A kérdező kommentje:
De végre valaki Normális válaszokat adott Köszönöm:)
2012. aug. 23. 19:07
5/8 A.Romanov válasza:
Megveretek??? Rendőrséget értesítetted? Ilyet nem tehet meg, ez törvénytelen.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen jöttek utánam,mert azt mondták hogy én elszöktem amikor nem is.. meg hogy ők rendőrséget hívnak és baj lesz,félek meg tenni majd a lépést hogy elmegyek..:(
2012. aug. 23. 19:18
7/8 A kérdező kommentje:
meg ő mindig azt mondja hogy jaj hagyjad már a hülyeségedet...meg ma is te csak vizet iszol,de már 3 napja azt iszom.. ez egy teljesen más ember azt hiszi ő az isten ma is ugy meg fenyegetett és kaptam egy fülest is,mert azt mondta ha beszélek a barátommal ez lesz a következménye.és öltözök és elmegyek mondom jó
2012. aug. 23. 19:20
8/8 anonim válasza:
Ugye a barátod nem brazil, te meg egy úgymond "rendes" családban élsz. Mert azért egy apa nem akar alapvetően rosszat a lányának. De ha én lennék az apád, és egy brazil lenne a pasid, aki a legmocskosabb putriban lakna, én is hasonlót csináltam volna tuti. Ha 20 éves vagy ha nem... egyéb esetben semmi joga sinc sarra amit tesz, pláne, hogy 20 éves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!