Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vállásom óta apám nem beszél velem. Mit tegyek?
ezeket elmondtad neki?
ha igen, fogadd el...
Isten éltessen sokáig!
Aki nem szeret azzal meg nem kell törődnöd!
Biztosan nagyon fontos nekik a gyerekük ha ennyire érdekli őket hogy boldog-e.
Egy helyes játékbabának tartanak, aminél a fő szempont hogy jól nézzen ki a kirakatban és ne érje szó a ház elejét.
Hasonlót éltem meg én is, de mégis egészen másként. Én vagyok a pasi és az unalmas kapcsolat miatt szakítottam. (Persze van 1000 apró ok, de röviden ez a lényeg.)
Ha a szüleid akarták a házasságodat, akkor a válással megkérdőjelezted a döntésüket, ezt fel kell dolgozniuk. Nem tudtak jól dönteni!
Ha félreléptél, akkor egy kicsit őket is megcsaltad. Ha félreléptél, akkor biztosan csalódtak benned, mert azt gondolták, az ő kislányuk ilyet soha nem tenne.
Le kell ülnötök és megbeszélnetek ezt. Te is hülye voltál, mert bele mentél egy ilyen házasságba (anno én is!), de a szüleid sem tudták ellátni a feladatukat. Az a házasság a közös tévedésetek volt.
Ha nem csak azért vagy szerelmes, "mert olyan helyesen mosolyod", hanem tudod is, hogy miért szereted, akkor jól döntöttél.
Az első házasság olyan, mint az első ház. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!