Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm egész nap teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm egész nap teljesen enervált volt, sírt, este pedig amikor átöleltem éreztem hogy remeg, de azért visszaölelt. Szerintetek normális?

Figyelt kérdés
Mindez azért, mert egy kicsit rápirítottam, ennyi
2012. aug. 23. 18:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8as vagyok. Mondd el, hogy neked is szükséged van barátokra, és a csajnak meg rád, hogy kibeszélje magából a problémáit. Megkérdezheted tőle, hogy miért nem bízik benned.
2012. aug. 23. 18:40
 12/20 A kérdező kommentje:
elmondtam neki szépen kedvesen, csak aztán beidegeltem magam mert nem értette meg...
2012. aug. 23. 18:43
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is kiakadnék, ha a barátom más kis ribancokkal lelkizne! És ha ezután még én lennék lecseszne, azt hiszem én sem viselkednék máshogy. Tűnés azonnal bocsánatot kérni, az exed meg szard le!
2012. aug. 23. 18:51
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen szinten nem szabad tartani a kapcsolatot az exekkel, nyilván zavaró ez a jelenlegi barátnődnek.
2012. aug. 23. 18:59
 15/20 anonim ***** válasza:
57%

Magas fokú önbizalomhiánya van, ami nem normális, de elég gyakori jelenség ahhoz, hogy a közvélemény normálisnak tartsa a viselkedését.

Vagy megtanul bízni benned és magában a barátnőd, vagy tolerálod és támogatod a viselkedését azzal, hogy nem találkozol a volt barátnőddel. Ezt beszéljétek meg.

Kérd meg, hogy gondolja át a dolgokat, miért zavarja őt konkrétan a ti haverságotok. És gondold át te is, fordított esetben hogy reagálnál.

2012. aug. 23. 19:04
 16/20 anonim ***** válasza:
56%
Sztem kevés ember örül annak, ha a párja rendszeresen egy ellenkező neművel barátkozik (én sem), hát még, ha az történetesen a volt csaja! Ha lenne eszed lekoptatnád, ha lenne esze lekopna! Két dudás egy csárdában az már egy zenekar...
2012. aug. 23. 19:09
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Tinik...
2012. aug. 23. 20:26
 18/20 anonim ***** válasza:
A csaj vagy reptoid vagy ha egy egész pirítóst rápirítottál akkor megégethette szegényt. Neked nem való barátnő. Menj vissza Wow-ozni a haverjaiddal!
2012. aug. 26. 17:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Amúgy meg miért alszol a barátnőddel egy ágyban, Ildikó?!
2012. aug. 26. 17:38
 20/20 anonim ***** válasza:
valószínűleg más gondja is volt, csak mivel leszidtad az is msot jött ki rajta.. ez nem bztos hogy veled kapcsolatos, lehet barátnő család, iskola avgy munkahely bármi... a nők olyanok mint az egyik strandon egy hatalmas nagy vödör töltödik vizzel töltödik, töltödik, majd mikor tele van az egész ráborul a medencére és ujra kezdi
2012. aug. 26. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!