Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egy pasi udvarolgatott, de le sem szartam, mert tök ronda. Most meg más lányoknak írogat FB-n és mindig őt nézegetem. Mintha féltékeny lennék?

Figyelt kérdés

2012. aug. 23. 18:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
Mert elkeztél érezni iránta azért. De ne ted tőnkre neki ezt a kapcsiját ha nem akarsz vele járni . A ronda csajokat mondjuk énis lese szarom pedig nem nézek ki jol.
2012. aug. 23. 19:02
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

"Olyan, aki utálja az almáspitét, de ha kap egyet, ráköp, hogy más se egye meg."

Nagyon szépen megfogalmazta, valami ilyesmit akartam írni én is, csak nem éppen így :)

2012. aug. 23. 19:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Kár volt elcs*szned. Ha külső alapján választasz, nem sűrűn lesz normális kapcsolatod.
2012. aug. 23. 19:23
 14/15 Lifeishard ***** válasza:
Azért, mert a Nő olyan, akár az árnyékod: ha üldözöd, sosem kaphatod el, ha elfordulsz tőle, követni fog. :D
2012. aug. 23. 20:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Az ilyen felszínes lányok miatt hajtok már kimondottan csúnya lányokra egy ideje. Ha egy lány szép rá sem nézek fb-n, nem lájkolgatom a képeit sem és nem is válaszolok az üzeneteire sem többnyire, de leginkább elküldöm a p|csába.
2012. aug. 23. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!