Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá, hogy táncolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy táncoljunk?

Figyelt kérdés

Nos nem akarok vele szórakozó helyen táncolni, nagy nyilvánosság előtt, mert tudom, hogy nem szereti. Mind2 16 évesek vagyunk én imádok táncolni és tudok is. Sosem tanultam a véremben van. Ő nem tud, legalábbis azt állítja és elméletben nem is szeret. Viszont sokszor mikor mondjuk zenét hallgatok jó lenne vele kicsit táncolni. Volt már odamentem hozzá miközben ült és próbálkoztam de semmi.

Írjatok tippeket hogyan vehetném rá, hogy táncoljon velem! :)

Köszi előre is!

16/l

2012. aug. 23. 14:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Próbálkozni lehet, de te sem lennél túl lelkes, ha a barátod valami olyasmire próbálna rávenni, amit egy porcikád sem kíván.
2012. aug. 23. 17:16
 12/16 A kérdező kommentje:

Persze, hogy nem, de lehet megtudnám vele szerettetni :)

Azért köszönöm a válaszokat! :)

2012. aug. 23. 18:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Igyatok egy keveset. Jó tudom, 16 évesek vagytok blablabla.. De mielőtt még nem ittam, még a gondolattól is irtóztam, hogy táncoljak, most meg egész jól megy, bár csak discoban szoktam, de nem kell ehhez berugni, elég csak 1-2 feles, és máris csak úgy jár a lába. :)
2012. szept. 11. 01:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez nem lenne hülyeség csak amint alkohol éri ő agresszív lesz.. =/ én pedig elalszom xD Szóval ezért kihagynánk. :)
2012. szept. 12. 19:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Megiszik 2 felest aztán megveri az asszonyt? Kétlem :D
2012. szept. 12. 20:25
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem, nem veri az asszonyt :D

De am tényleg agresszív, nem feltétlen velem, de ilyenkor konkrétan veri a padlót, a falat, járkál föl és alá, mindenkit leugat.. Szal ezért nem iszik ha velem van. :)

2012. szept. 13. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!