Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen kedve?

Figyelt kérdés

9hónapja járunk a barátommal és ma találkoztunk és olyan lehangolt..rosszkedvű volt. megkérdeztem töle hogy mi a baj..vagy 2-3× iss.és azt mondta h semmi dolgozik.. de mással meg tök rendes meg ilyenek.. de nem csináltam semmit..semmilyen bántót..msn-en még azt mondta h nagyon vár..és nagyon szeret..és nekem kellett odamenni h adjak neki csóókot..miért van ez? nagyon aggódok h valamit vagy én..vagy neki csináltak valamit.:(

de én tudom..h nem csináltam rosszat.mert nem akarnék neki sosem rosszat.:(

segítsetek kérlek..:(

16/L

puxx

2009. júl. 24. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet h egyszerűen csak fáradt volt. Az én barátomnak is van olyan h nyűgös, nincs semmilyen kedve, mintha menstruálna:) De persze ez havonta csak 1-2 nap. Ha sokáig ilyen lesz nyilván van rá valami oka, amit nem mondott el.
2009. júl. 24. 18:55
 2/4 A kérdező kommentje:

lehet...de mikor azt mondja h nagyon vár..és még meg is kérdezi h "hogy-hogy ittvagy?? :(

kicist rosszul esett.. de imádoooom:)

2009. júl. 24. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
hát kicsit fura tudod ez a dolog ...sántít vhol az egész..akit várunk annak még msn en is úgy mondjuk ,,,de jó hogy itt vagy ..huhh ,,nem pedig azt ,,hogy hát te? ,,vagyis épp hogy nem várt, és rossz a lelkiismerete ...a jobbik esetben bizonytalanságban akar tartani...kéreti magát ,húzza az agyad,stb..stb..épp azért hogy értékesebbnek tűnjön a szemedben..ez amúgy divat ma a fiúk körében ....nehogy már biztonságban érezze magát szegény lány...mondjuk van benne valami..hehh
2009. júl. 24. 20:10
 4/4 A kérdező kommentje:
szerintem is.. de azt mondta h nem olyan arcot vágtam..ami neki jol esett volna..:S
2009. júl. 25. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!