Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez rosszat jelent?
A párommal már harmadik hónapja járunk... Igaz, ez nem olyan hosszú idő, de eddig minden pasimnál már a harmadik héten (vagy akár a harmadik randin) be lettem mutatva a szülőknek és hazavittek...
De engem már kicsit zavar, hogy a párom folyton mondogatja, mennyire szeret engem, velem akarja leélni az életét, ésatöbbi, de valahogy, mert még eddig nem mutatott be a szüleinek, az az érzésem van, mintha vagy őket, vagy engem szégyellne... Azt mondja, ami késik, nem múlik, és hogy hamarosan hazavisz, de ugyanezt mondta két hónappal ezelőtt is.
Akkor ez most rosszat jelentene, hogy nem akar hazavinni? Vagy ez teljesen normális, hogy 3 hónapon keresztül azt se tudom, hol lakik. Már utaltam rá, hogy szeretnék menni hozzá, de mindig kitér a válasz elől, mondván, hogy még van idő... Túlreagálnám a dolgot?
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!