Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek? Mit kéne csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Mit kéne csináljak hogy teljesen átadjam magam neki? Vagy a hallottak alapján nem is kéne?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok kis híján 17. A barátom akivel 3 hónapja együtt vagyok 18. Vele veszítettem el a szüzességem nagyjából 6 napja. Szeretem őt, de sokszor nem vagyok biztos magamba. Megbánni egy percig se bántam, azt sem hogy vele vagyok, de félek tőle. Félek hogy csalódok vagy hogy megcsal, és jogos a félelmem. De nem tudom mit csináljak. Van egy olyan elve, hogy akit szeret a mellett fekszik és ébred, de a vére hajtja és ha meglát egy szép lányt egyből a fejébe van. Igaz, ezt már egy ideje nem hangoztatta meg semmi de most is megy le balcsira a testvéreivel 4 napra, és ma mondtam neki hogy ha meg mer csalni ott hagyom. Nevetett és azt mondta ne féljek ettől, nem fog. De ha iszik bolond, és befűzi a lányokat :( Ez az egyik része a másik meg hogy beszéltem egy idősebb nővel, aki szerint nem is vagyok szerelmes. Szeretem, de szerelemtől messzi vagyok. Elmeséltem hogy nem szeretem szájjal kielégíteni, és nem is szoktam. A barátom meg mondta hogy amit nem kap meg itt megkap máshol, de viszont megbeszéltük hogy nem játszunk ilyet. És a barátnőm azt mondta ha szeretném szívemből ezt is megtenném, hogy neki jó legyen. És lehet hogy igaza van? De ha arra gondolok hogy nincs velem az rossz. Elhagyni nem tudnám, ha ő szakítana elfogadnám, az elején rossz lenne de csak bele törődnék. Ő az első barátom. Egyébként szeret, érzem. Meg figyelmes amikor neki adtama szüzességem az is nagyon jó volt. De nem voltam még szerelmes és furcsa ez nekem. Mit kéne csináljak hogy teljesen átadjam magam neki? Vagy a hallottak alapján nem is kéne?
2012. aug. 23. 00:02
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Elb@sztad...egy olyannak adtad a szüzességed aki csak ezt akarta. Nem szeret téged. Szakíts vele.
2012. aug. 23. 00:22
 2/6 anonim válasza:
Túl hosszú a komment,nem volt kedvem elolvasni,rövidits le!.
2012. aug. 23. 00:53
 3/6 A kérdező kommentje:
1. kommentelő: Nem hiszem h elbasztam mert szeretem. És végülis olyannal akartam elveszíteni akit már ismerek annyira hogy ilyen téren elengedjem magam és ledöntheti a gátlásaimat. Neki sikerült. És mikor együtt vagyunk normális. Igen, vannak ezek a dolgok vele amit leírtam de másrészt meg az ilyen apró kis dolgok ahogy hozzám ér. Megpuszil megölel, ezeket csak nem játsza meg. Többször aludt itt úgy, hogy hozzám se ért olyan téren csak hozzámbújt, simogatott. Ha csak meg akart dugni, akkor csak nem jön át éjszakákra a semmiért, mert tudta hogy úgyse lesz. Nem? Vagy csak naív vagyok?
2012. aug. 23. 04:27
 4/6 A kérdező kommentje:
2. Ha már ahhoz lusta vagy hogy elolvasd, ahhoz is az lennél hogy értelmes választ adj.
2012. aug. 23. 04:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha szeretne nem vonzódna más lányhoz 1 pillanatra sem.

Ha szeretne nem mondaná, hogy megkapja máshol amit tőled nem.

Szerinted egy szűz lánnyal rögtön erőszakoskodni kell? Szépen beetetett, hogy ő nagyszerű. Rád bízza, hogy mikor lesz valami. Csak együtt aludtok.

Közben erre sima logikával rá lehet jönni, hogy csak arra várt...

Fogadjunk, hogy amióta megtörtént a dolog, már nem olyan kedves, érzékeny blabla...

Vagy valamennyire még az, hogy továbbra is dugogathasson...

Egy ötlet: ne legyen köztetek nemi kontaktus 1 ideig. A reakciójából meglátod, hogy mi a helyzet :)

2012. aug. 23. 10:12
 6/6 A kérdező kommentje:
vegre ertelmes valaszt is kaptam kozonom :) amugy nem miota elvette a szuzessegem azota mintha megkozelebb kerultunk volna eymashoz. megjobban megnyilt nekem rengeteget beszelunk es mikor itt van akkor kenyeztetget. csokolgat meg simogat osszebujva alszunk el es ilyenkor ugy erzem csak o kell nekem senki mas.es olyankor tenyleg boldog vagyok. aztan mikor elkezdi huzni az agyam olyankor meg bepoccenek. es ketelkedem kettonkben. nem tudom :S
2012. aug. 23. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!