Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha bejelentenéd a párodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bejelentenéd a párodnak hogy terhes vagy, és a reakciója nem lenne a legboldogabb rosszul esne? 24/L

Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 21:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Én férfi vagyok. Ha bejelenteném, hogy terhes vagyok, arra nem tudom hogyan lehetne boldog :(
2012. aug. 22. 22:13
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Hát az attól függ, ha mondjuk 30 éves lennék, és ezzel állna elém a kedves, akkor pezsgőt bontunk :D De 24 évesen még nem szeretnék semmiféleképpen utódot. De ha becsúszik, azért 24 évesen nem vagytok már gyerekek, szoval nem világvége, csak kicsit kéne 2 perc szünet.
2012. aug. 22. 22:15
 13/20 anonim ***** válasza:
28%

ROsszul. De nekem már az a kijelentése is rosszul esett, amikor szóba jött a baba és közölte hogy ő még nem szeretne..Mondom de ha becsúszik és nem vetetem el akkor támogatnál?? Erre az volt a válasza hogy:

" Hát ja. Nem lenne más választásom"

Akkor ott bazira kiakadtam :S

20/L

2012. aug. 22. 22:20
 14/20 anonim ***** válasza:
19%
Ugyan már , szerintem hülyék azok akik nem akarnak "örököst", én már a nevén is gondolkoztam, pedig hol van még :D
2012. aug. 22. 22:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Bocsi az off-ért. Engem lehet mostanában fog érinteni a téma:( Még tesztet se merek venni, nehogy kiderüljön,hogy terhes vagyok. Fogalmam nincs mi lenne a reakciója, de félek...
2012. aug. 22. 22:37
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha tervezett, akkor kiakadnék.

Ha nem, akkor megérteném.

22/L

2012. aug. 22. 22:40
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
hát szarul. de ezzel nem tudsz mit tenni. miután megszületett és szeretni fogja akkor nem lesz túl nagy probléma, de ha nem akkor komoly bajok vannak.
2012. aug. 22. 23:18
 18/20 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem tervezett, akkor megérteném, ha kiakad. De aztán másnap meg lehet újra beszélni. Ha még mindig nem örül neki, akkor én bevállalnám egyedül.
2012. aug. 23. 00:11
 19/20 anonim ***** válasza:
58%
Hát ha nem tervezett dolog volt, akkor érthető a reakciója. Még ha egyébként örül is neki, az első reakciója alapján nem szabad ítélni, mert valószínűleg annyira ledöbben. Gondolj bele, hogy te már akkor is fel vagy készülve az eredményre, amikor két csíkos lesz a teszt, hiszen, már nem jött meg, kicsit másképp érzed magad...stb. De neki derült égből villámcsapás. Nem várhatod, hogy azonnal a nyakadba ugorjon...
2012. aug. 23. 10:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez a legrosszabb hír, amit egy nő mondhat, hogy terhes. Hát az én reakcióm nagyon nem lenne a legboldogabb enyhén szólva, az biztos!
2012. szept. 2. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!