Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem baj ha az első két szex után a nem lettem terhes?
Figyelt kérdés
Elhatároztuk a párommal hogy szeretnénk egy kisbabát de sajnos az első két próbálkozásra még nem sikerült. Ez baj? Esetleg mit tanácsoltok? Érdemes lenne azért kivizsgáltatnom magam? Ha ez nem is probléma akkor mivel kezdjem szerintetek? Jó tanácsok és ötletek bármi amit fontos tudnom kezdőként... Egyébként 22 éves vagyok... :)2012. aug. 17. 21:46
1/9 anonim válasza:
22 évesen gyerek? Az nem rossz, sok szerencsét hozzá!
2/9 anonim válasza:
Egy nő átlagosan 3 hónap próbálkozás után esik teherbe heti 3-4 aktustól. Úgyhogy nyomjátok csak, 2 alkalom nem sok.
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm... De szerintem ezzel nincsen probléma :)
2012. aug. 17. 21:48
4/9 A kérdező kommentje:
21:48 köszönöm... igyekszünk :)
2012. aug. 17. 21:49
5/9 anonim válasza:
Két próbálkozás még kevés.Nekünk egy hónap után jött össze,persze ez sokmindentől függ.Ha fogamzásgátlót szedtél akkor annag még ki kell előbb ürülni a szervezetedbőlKivizsgálást fél-1 év sikertelen próbálkozás után szoktak javasolni.(Valami felmérésben olvastam átlag 6 hónap kell ahhoz hogy összejöjjön a baba.)Persze embere válogatja.Az sem jó ha mindennap van szex mert 2-3 nap kell ahhoz hogy újratermelődjön a sperma.És saját tapasztalat nem szabad rágörcsölni,erőltetni jönni fog ha itt az ideje!:)Sok sikert!!
6/9 anonim válasza:
Tudod ez olyan dolog hogy ha valaki abszolút nem akar gyereket és kefélnek agyba főbe, akkor véletlenül mindig becsúszik rögtön...
aki akar annak pedig nem jön össze elsőre :)
Egyik ismerősömék 8 hónapja próbálkoznak....
7/9 anonim válasza:
Nem mindenki lesz kapásból terhes.
Próbálkozzatok tovább.
Esetleg számolhatsz ahhoz képest, hogy mikor jön meg - v.mi termékenységi naptárnak nevezik ezt, ahol a petesejt megérése és a menstruáció kezdete közötti napok a legesélysebbek.
De erről a nőgyógyász sokkal többet tud mondani, az tuti.
8/9 anonim válasza:
Nekünk 4 hónap próbálkozás után jött össze...
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) Így már nyugodtabb vagyok... :)
2012. aug. 18. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!