Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom meglátta a gyakorira kiirt kérdéseim:s és elég furán beszél most velem, mit tegyek?
22:58
Te nem vagy normális! Neked semmi közöd hozzá, hogy itt ki miért milyen kérdést tesz fel! Nyilván azért kérdez az ember, mert segítségre van szüksége. Ez nem jelenti azt, hogy ne tudná a saját kapcsolatát kezelni. Főleg nem jelenti azt, hogy szánalmas lenne.
Ilyen dologba kötsz bele? Semmi értelmeset nem tudsz írni. Tiszta szánalom vagy.
Ha neked nem tetszik, hogy valaki használja ezt az oldalt, és idegeneket kérdez, akkor MI A FRANCNAK RINYÁLSZ MÉG ITT?!
A kérdező ha akarja, akkor felteszi a kérdést.
Amúgy kérdező, hogyan fért hozzá a barátod kérdéseidhez? Megtalálta a jelszavad? Vagy az előzményeket nézte? Esetleg elfelejtettél kilépni?
Hát igen biztos én nem vagyok normális:D Én mindig:D
Én csak annyit mondtam hogy ha valaki a párkapcsolatáról itt kérdez hogy mi legyen, ráadásul már vagy 8. kérdésén is túl van és ezt az oldalt arra használja hogy válaszokat kapjon hogy mi lenne jó a kapcsolatának, szal olyanokat kérdez meg akik nem ismerik, nem ismerik a barátját, kapcsolatuk hátterét nem ismerik és semmi egyebet sem ismernek és tőlük vár választ ami valószínű hogy az információk hiányában vagy rossz választ, vagy jónak jó, de utána további problémákat kap. Szal én ezt gáznak tartom hogy egymaga nem tudja mit kéne tennie hogy megoldja a kapcsolatának a baját,gondját. Én már több mint 3 éves kapcsolatban vagyok benne, de sosem jutottam el idáig hogy ismeretlenektől kérdezném meg hogy mit csináljak a kapcsolatommal, mindig meg tudtam magam oldani, ha meg ki akartam valakinek adni a gondjaimat akkor azt megoszthattam a barátaimmal akik ismernek, ismerik a kapcsolatomat és így tudnak számomra hasznos tanácsokat adni amik esetleg segíthetnek, de a problémát azt mindig magamnak kellett megoldani mivel ők sem tudhatnak mindent a kapcsolatomról. Itt meg pláne nem tudnának. Jelenleg pedig mivel a barátja tudja a gyakori kérdéses esetet ezért csak megjegyzem gondolhatja pl azt a kérdezőről hogy egymaga nem tud önálló lépéseket, dolgokat tenni,nincs önálló gondolatai a kapcsolatról és ezért kérdezz meg itt mindenkit. NA szal itt jelen esetben 2 dolog lehetséges. 1. amit mondtál hogy én vagyok hülye és amit most írtam az is hülyeség és nem igaz. 2. igaz,csak csupán olyan nagy a különbség az értelmi szintünk között hogy te ezt nem tudtad értelmezni, nem tudtad leszűrni a mondanivalót, így téves feltételezésekhez jutottál.
Kérdezőnek meg még mindig továbbra is tanácsolom hogy ha nem akar több lebukást meg bonyodalmat a kapcsolatában akkor arról többet ne kérdezzen itt ahhoz ott vannak a barátok, illetve önmaga döntse el hogy mit tegyen, biztos ő maga is ki tud találni valami jó probléma megoldást. Köszöntem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!