Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezt hogyan cáfolnátok meg?
Ezen az oldalon a “Rendes srácnak” lenni" és a "A rossz fiúknak megy az ismerkedés" részt olvassátok el, mi a véleményetek róla, meg tudnátok cáfolni?
vicces, és még tanfolyamot is kínál
háááát, valami autoriter írhatta, a nők nem kívánnak sem alárendelt, sem fölérendelt partnert, hanem mellérendelt társat
igen, vannak kivételek, akiket az apjuk is vert...
de eléggé hangsúlyozza a cikk, h nem erről van szó, mégis volt nekem egy ilyen olvasata is
szóval legyél kedves a lányokkal továbbra is, ne verd át őket, tisztázd a szándékaidat, tiszteld őt, mint egy másik embert, figyelj az érzéseire, gondolataira legyél kíváncsi, ÉS ne legyél tutyimutyi sem természetesen
erről az oldalról nézve igaza van a cikknek, a férfi erős és bátor, stb., lehet rá támaszkodni, DE ez nem hatalmi kérdés
Ezt egy olyan ember írta, aki jó pénzért akar különböző termékeket eladni olyan srácoknak, akik elkeseredettek, és ahelyett, hogy a valós tényekkel és hibáikkal szembenéznének, magukban a nőkben keresik a hibát. Persze, hogy magadra ismersz a lúzer személyében, hiszen ez a marketingpolitika, önbizalomhiányos, megkeseredett embereknek ad el egy könyvet, amitől aztán persze nem hiszem, hogy bármi változni fog.
Ja, biztos mindenki rossz fiút akar a gyermekei apjának, pfff...
Csak úgy mondom, hogy én pl egy viszonylag jó csaj vagyok a srácok szerint, olyan, akihez sokan jönnek oda, ha elmegyek bulizni. Én azt látom, hogy odajön egy srác, akivel finoman tudatom, hogy nem pálya, mert foglalt vagyok. Erre nem egyszer elmondtak mindenféle utolsó r1bancnak, meg hogy biztos minden szar emberrel lefekszem, csak vele nem, mert ő matematikus, meg hasonlók... Már eleve nem beszélnek velem tisztelettel, amikor jó okom van, hogy nem hülyítem, már eleve úgy jön oda, hogy ha nemet mondok, akkor aztán majd ő is jól megmondja a véleményét. Ja persze egyébként kinevetem énis az ilyeneket, otthon a pasimmal, akivel 10 éve ismerjük egymást. De az a baj, hogy az ilyen nyomoronc utána azon méri magát, hogy hányan utasítják vissza mondjuk 10-ből, statisztikákat állít fel, és bele sem gondol abba, hogy esetleg nem az a baj, hogy ő nem szimpatikus, vagy mert minden nő kurv., hanem lehetnek ennek valós okai is.
Meg eleve, ha nőt szeretnél, akkor nehogy már eleve elültesd magadban, hogy a nők a hibásak, mert nekik nem kell a magadfajta k.rendes srác, és eleve úgy menj oda, hogy el fog küldeni....
Ahogy az utolsó írta úgy van!
Olyat bárki meg tudna fogalmazni. Leírja a jót meg a rosszat és próbálja átgondolni jól megfogalmazni.
Nem kell hozzá húde nagy tapasztalat.
ez úgy f@szság ahogy van.
8-asnak adok igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!