Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne folytatni?
A párommal most voltunk 2 évesek. Eleinte nagyon jól mentek a dolgok,de aztán a dolgok csak romlottak. Még az első hónapokban volt egy megcsalása amit megbocsájtottam de a dolog utána már nem volt az igazi. Egy kedves szó nem hagyja el a száját folyamatosan csak kritizál és a súlyommal jön. Mióta összeköltöztünk híztam 10 kilót.
Sorozatosan minden hétvégén bulizik és iszik....van hogy csak vasárnap este talál haza mert 1 napig folyamatosan buliznak. Ezt szóvá tettem és akkor vesztünk össze mert szerinte ezzel nincs is semmi baj,hogy ő ennyit bulizgat.
Így aztán végülis borult a pohár mindent ami zavart elmondtam neki persze tagadta a háromnegyedét,hogy az nem is úgy van. Aztán hazaköltözött tőlem. Azóta beszélgetünk ugyan,de semmi hajlandóságot nem mutat sem a változásra sem a békülésre. Ha felhozom csak pattog,hogy ne piszkáljam aztán kilép. Úgy csinál mintha én lennék a rossz meg én bulizgatnék össze vissza. Hozzáteszem a fél fizetése a bulikra meg ilyenkre megy el...soha sehova nem megyünk együtt. Elegem lett ennyi! Viszont tudom,hogy legkésöbb vasárnap keresni fog,hogy béküljünk ki. Érdemel ezek után még esélyt??
22L és 29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!