Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne folytatni?

Figyelt kérdés

A párommal most voltunk 2 évesek. Eleinte nagyon jól mentek a dolgok,de aztán a dolgok csak romlottak. Még az első hónapokban volt egy megcsalása amit megbocsájtottam de a dolog utána már nem volt az igazi. Egy kedves szó nem hagyja el a száját folyamatosan csak kritizál és a súlyommal jön. Mióta összeköltöztünk híztam 10 kilót.

Sorozatosan minden hétvégén bulizik és iszik....van hogy csak vasárnap este talál haza mert 1 napig folyamatosan buliznak. Ezt szóvá tettem és akkor vesztünk össze mert szerinte ezzel nincs is semmi baj,hogy ő ennyit bulizgat.

Így aztán végülis borult a pohár mindent ami zavart elmondtam neki persze tagadta a háromnegyedét,hogy az nem is úgy van. Aztán hazaköltözött tőlem. Azóta beszélgetünk ugyan,de semmi hajlandóságot nem mutat sem a változásra sem a békülésre. Ha felhozom csak pattog,hogy ne piszkáljam aztán kilép. Úgy csinál mintha én lennék a rossz meg én bulizgatnék össze vissza. Hozzáteszem a fél fizetése a bulikra meg ilyenkre megy el...soha sehova nem megyünk együtt. Elegem lett ennyi! Viszont tudom,hogy legkésöbb vasárnap keresni fog,hogy béküljünk ki. Érdemel ezek után még esélyt??

22L és 29F

2012. aug. 22. 16:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha ezt akarod időtlen időkig folytatni, akkor persze, megér még egy esélyt. De ha nem ilyen kapcsolatra vágysz, mint amit ő nyújtani tud, és nem is akar ezen változtatni, akkor miért folytatnád?
2012. aug. 22. 16:40
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem ne folytasd! ki tudja hogy mit csinál mikor bulizgat.. de ha te meg tudod neki bocsátani akkor folytassátok és ha persze el is tudod tűrni.
2012. aug. 22. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!