Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Szerintem van ez igy?
szerintem tipikus általánosítás minden ilyesmi, és SOKKAL ÖSSZETETTEBB a dolog. nem csak a rosszfiú és a jófiú kategória létezik, meg a lányok egységes csoporotja.
tovább kellene látni.
Hát én nem tudom,ti milyen körökben mozogtok..
De hogy én,meg a lány ismerőseim nem olyan fiúra vágyunk aki flegma,beképzelt,meg csak ki akar minket használni és nem foglalkozik velünk,az tuti..
Én tudod milyenre vágyom?
Olyanra aki határozott,magabiztos(az előző barátom,bár nagyon szerettem,de nem ilyen volt és két határozatlan ember együtt agyhalál:) ) foglalkozik velem,csinál velem együtt közös programokat (legyen az akár egy séta,vagy film nézés),de van kicsit saját élete,tehát nem lógunk folyton egymáson,néha ő is megy a haverjaival és én is a barátnőimmel,de hűséges és szeret.
Ja és nem felejtkezik el rólam napokig..(ahogy azt az exem tette:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!