Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Így pasizni? Nem hülyeség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így pasizni? Nem hülyeség?

Figyelt kérdés

egy linkajánlóban találtam ezt a linket, rákattintottam, és - oké hogy érdekes dolgokat találtam, de akkor is! Milyen már az, hogy az ember így tanul meg pasizni?

[link]

Lányok! Ti figyelembe veszitek az ilyeneket? Fiúk! Mennyire igazak az ott leírtak?

2009. júl. 24. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek a tanácsok nem használhatóak. Én egyik pasimat sem így szedtem fel...:)

18L

2009. júl. 24. 13:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem szánalmasabb mint a tinimagazinok meg női újságok (cosmopolitan, egyéb marhaságok) ahol aztán jól megtanítanak hogyan flörtölj, szedj fel pasit stb,hogyan szexszelj XD de attólmég ugyanolyan szerencsétlen lesz az összes csaj, tovább olvassák mert ott a nagy ige. sztem ezis olyan dolog, nem könyvből kell megtanulni ismerkedni. aki meg az alapvető etikettet nemtudja, megis érdemli. pasifogás meg egyénfüggő amúgyis, ki hogyan.
2009. júl. 24. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Jaj, én erre régen feliratkoztam :DDD de még a csajozásira is, gondoltam elolvasom. Hát a pasizósnak nem volt sok értelme, a legegyszerűbb, ha nem görcsölsz rá és barátilag közeledsz a pasikhoz aztán már fel is szedted őket, nem nagy ügy.

A csajozósnál én nagy kerek szemekkel lestem, mert hozzám ez az "útmutató" egyáltalán nem volt megfelelő :D biztos én vagyok különc, de nálam nem jöttek volna be amiket ott leírtak és javasoltak a pasiknak. Szóval szerintem a pasifelszedős is kétesélyes... de inkább esélytelen :) na de ha ingyenes még akkor az nem árt, ha elolvasod aztán majd lemondod és kész.

2009. júl. 25. 08:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez egy kalap szar, semmi értelme.

A férfiak, mint ahogy a nők is elsősorban és legfőképpen a külsőre indulnak be. Minden más "tanács" használhatatlan.

2009. júl. 25. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!