Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az gáz ha a tesójával jártam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha a tesójával jártam? 15/L

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel ma találkozok. Szerintem nem tudja, hogy a testvérével jártam. Nem volt olyan nagy járás, csak pár napig tartott. Viszont jó fej gyerek mind a kettő, kedvesek, meg minden.
2012. aug. 22. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
15 évesen inkább barbizni menj
2012. aug. 22. 11:18
 2/6 anonim ***** válasza:
24%

hm no comment:D

ha ilyemn kis fruska vagy, hogy 1-2 napos járásaid vtak, legalább illene beavatni a srácot h a tesójával is volt vmi...

2012. aug. 22. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, egyet értek. Az a legegyszerűbb, ha megmondod neki, rögtön az első találkozásnál.
2012. aug. 22. 11:25
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy gáz, családban marad.
2012. aug. 22. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Családban marad :)

20/N

2012. aug. 22. 11:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom eltitkolni előle, mert nem volt egy nagy "járás". 15 évesen azért már nem barbi való nekem:D
2012. aug. 22. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!