Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom, akivel már 8éve együtt vagyunk nélkülem nyaral. Hogyan reagáljak ha megjön, vagy már lépjek is le?
Figyelt kérdés
A főnöke elhívta őt és faszi kolegáját a tihanyi nyaralójába.2 faszi,1 hiszékeny libával,én meg itthon.A csajom bizonygatott hogy csak élni szeretne a lehetőséggel hogy tihanyban nyaralhasson, eszébe sem jutott hogy mi ketten menjünk valahova. Más mit tenne a helyemben? Szerintetek ennyire fel akar engem szarvazni? Légyszi írjatok pár véleményt!2009. júl. 24. 12:19
21/27 anonim válasza:
Hát hogy őszinte legyek én előbb dobnálak téged, mint te engem.
Már ott kiakadtam, hogy 8 év után "csajom".. Meg "hiszékeny liba".
Kétlem, hogy túlzottan szeretnéd, csak a drága becsületed félted, szóval szakíts vele.
És még önző is vagy. Neki is van élete. Ha megcsal, akkor megcsal, most már mindegy, nem tudsz ellene tenni semmit, fölösleges aggódni.
Menj addig bulizgatni, legalább te se unod el magad.
22/27 anonim válasza:
Úgy érted, hogy már elment, vagy még itthon van? Ha itthon van, akkor vagy mész vele, vagy ő sem megy. Ha már elment, én tuti utána mennék. Ha meg nem foglalkozik veled... akkor te se törjed magadat miatta.
23/27 A kérdező kommentje:
A 17:42-esnek írnám hogy én 3szor kértem meg a kezét 8 év alatt,de nem akar hozzámjönni,mert "a papírok senkit nem kötnek össze, a jó kapcsolat számít" duma. És megint az van hogy én vagyok a szar?
2009. júl. 24. 22:07
24/27 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon köszönöm a válaszadóknak hogy időtfordítottak rám!!
Lenne valaki aki hagyná magát emészteni ilyen kapcsolatban?
2009. júl. 24. 22:14
25/27 anonim válasza:
Én nem.A férjemmel még bulizni sem megyünk el külön.
24
26/27 anonim válasza:
A komment megírásának időpontja: tegnapelőtt 22:07
Akkor el is mondta helyettem a barátnőd a véleményem (:
17:42 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!