Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csajom, akivel már 8éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajom, akivel már 8éve együtt vagyunk nélkülem nyaral. Hogyan reagáljak ha megjön, vagy már lépjek is le?

Figyelt kérdés
A főnöke elhívta őt és faszi kolegáját a tihanyi nyaralójába.2 faszi,1 hiszékeny libával,én meg itthon.A csajom bizonygatott hogy csak élni szeretne a lehetőséggel hogy tihanyban nyaralhasson, eszébe sem jutott hogy mi ketten menjünk valahova. Más mit tenne a helyemben? Szerintetek ennyire fel akar engem szarvazni? Légyszi írjatok pár véleményt!
2009. júl. 24. 12:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%

kedves utolsó én nemtudom te milyen képet vágnál, ha a pasid/csajod nélküled menne el 2 ellenkező neművel, és veled esze ágában sem lenne menni sehova, ráadásul etetne mindennel, h jaaaaajjj, hát csak puzzle-ozunk, meg keresztrejtvényt fejtünk....sztem mindenki rajtad röhögne ha te ezt beveszed.

amúgy, kérdező, ismerni kéne a csajod, h jobban lelehessen szűrni h mikre van esély. írhatnál pár szót róla, h egyébként is ilyen kis naív-e, vagy h szokott e flörtölgetni másokkal, szereti e ha bejön vkinek, elszokott e járni egyedül máshova, hány éves, vannak e pasi haverjai, stb.

2009. júl. 24. 12:51
 12/27 anonim ***** válasza:
Értelek. Akkor visszavonom a hiszékeny libát. De ezt vele kéne megbeszélned, nem itt kiírni magadból. Neki mondd el azokat, amit itt leírsz. Ha meg nem érti meg, téged ezzel megbánt,esetleg romlik a kapcsolat később, akkor lapát.
2009. júl. 24. 12:55
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Menj el utána.

Mondjuk én biztos nem lennék a párommal tovább ha ezt tenné.

Szerintem lett volna neked is hely.

2009. júl. 24. 13:53
 14/27 A kérdező kommentje:

Nem hívtak meg, ezért nem megyek.Ha hívatlanul megyek, akkor az lesz hogy megkattantam és kémkedni mentem.

Utána meg külön bolondá tesznek hogy nem tudok bízni a csajomban. Szerintem csak külön lejáratnának a csajom előtt.

Egyébként ennyire kétes helyzetben szinte lehetetlen bízni a másikban.

2009. júl. 24. 14:10
 15/27 A kérdező kommentje:
Érdekelne még, hogy aki komoly kapcsolatban van, az a bizalom elvén létrehozna-e ilyen kétes szituációkat?
2009. júl. 24. 14:13
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 10 hónapja vagyok együtt a párommal menyasszonyként, de én sem örülnék neki, ha ő elmenne nyaralni nélkülem. Mondjuk ő szerencsére olyan, hogy nélkülem nem is nagyon megy el sehová sem. Meg ha menni akarna nyaralni akkor velem tenné, és nem mással.

Én ilyen esetben, mint amilyenben Te vagy, nyíltan megmondtam volna neki, hogy ha elmegy akkor engem többé nem lát!

2009. júl. 24. 14:25
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
De ez nem a bizalomról szól már!!!! Ha elmegy a barátnőivel két napra, az oké. Megbízom benne, és remélem, hogy nem csinál hülyeséget. Ez már a másik iránti tiszteletről szól szerintem. Hogy igenis és szeretem a páromat, és tisztelem őt annyira, hogy ne menjek el két majdnem idegen pasival, még akkor sem, ha nincs más lehetőségem máshogy nyaralni. Ilyet nem teszünk a párunkkal!!!
2009. júl. 24. 14:30
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

14.25-ös vagyok.

Szerintem, ha az ember szeret valakit, akkor vele akar menni nyaralni, és nem mással. Kivéve esetleg a barátait. Vagy ha meghívja őt a főnöke, akkor felvethetné a főnöknek, hogy esetleg a párja nem mehetne-e velük. Legalábbis én így gondolom. Ha meg a főnök azt mondja, hogy nem, akkor én azt mondanám, hogy köszi akkor inkább nem megyek. Esetleg akkor, ha más nő is jönne, nem csak pasik.

Most nem azt mondom, hogy Téged már nem szeret a párod, lehet csak féltékennyé akar tenni kissé (nagyon).

2009. júl. 24. 15:18
 19/27 anonim ***** válasza:
77%
8 éve együtt vagytok, és "csajom"-nak hívod? Kemény ez...
2009. júl. 24. 15:52
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát lelépnék a helyedben. Én lány vok és ha velem történt volna meg ugyanez akkor kiakadtam volna, és megmondtam volna a barátomnak, ha elmegy vége. Ilyet nem lehet csinálni. Olyan nincs h nem történik majd semmi. 2 pasi minek vinne magával 1 csajt??!
2009. júl. 24. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!