Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat?

Figyelt kérdés

Mennyire lehet sikeres?

17/F

2009. júl. 24. 11:57
 1/7 anonim válasza:
szerintem ez attól is függ mennyire vagy ragazkodó tipus. Ha minden napot minden percet együtt akarsz lenni vele akk rosz. Én már egy ideje ugy vagyok a párommal hogy 70 kmre lakik tölem és kicsit nehézkes az odajutás. Néha nehéd de néha viszont jó is mert mire találkoztok már kivagytok a másikra éhezve. nem feltétlenül sexuálisan. az sem jó ha minden perceben együtt vagytok. Szerintem meg lehet odani. Néha én is ugy vok vele hogy addott pillanatban bárcsak itt lenne. De hozzálehet szokni. Sok sikert:D:D:D
2009. júl. 24. 12:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ. Hányszor tudtok találkozni, mennyire laktok messze, és persze h mennyire szeretitek egymást:)
2009. júl. 24. 12:07
 3/7 anonim válasza:
Évközben nem vagyok Pesten, és nekünk mégis működik.Az a lényeg, hogy komoly legyen a szerelem, és akkor nincs gáz.
2009. júl. 24. 12:50
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem nem jött be
2009. júl. 24. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi másfél éve együtt vagyunk, pedig 300 km van közöttünk. És mi is annyi idősek vagyunk, mint te (ti?).
2009. júl. 24. 18:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Mind a ketten 17 évesek vagyunk, köztünk 100 van.
2009. júl. 24. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:

a távkapcsolatnak előnyei is vannak mivel amikor már egyre jobban hiányoztok egymásnak akkor alig várjátok h talizzatok és együtt legyetek és nemtudtok betelni egymással ^^

"Két kis érzelmet sok sok kilométerrel elválasztani egymástól, olykor elegendő arra, hogy nagy szerelmet hozzon létre" ^^ szerintem ez igaz is =)

2009. júl. 25. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!