Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek az egyetlen igaz szerelemben?
Figyelt kérdés
Sokak szerint létezik, mások szerint pedig nem. Én a ti véleményetekre lennék kíváncsi és arra, hogy ez vajon csak egy idealista felfogás vagy valóban reális? :)2012. aug. 22. 01:55
11/20 A kérdező kommentje:
a sírig tartó szerelemben én sem hiszek, a valódi szerelem kb. 0,5-4-5 évig tart, de az aztán véget érhet végül, vagy ahogyan mondod, átadja a helyét a szeretetnek :)
2012. aug. 22. 03:00
12/20 anonim válasza:
ne sajnáld kérdező már én sem sajnálom csak azt hogy nem jön azóta egy felszínes nem igazi szerelemnek álcázott valami sem...
13/20 A kérdező kommentje:
hát az nem jó, de biztosan boldog leszel sem sokára! :)
2012. aug. 22. 03:11
15/20 A kérdező kommentje:
ámen! :)
2012. aug. 22. 03:21
16/20 anonim válasza:
Nem igazán
Számomra nem egyetlen nagybetűs fiú van, hanem sok kisbetűs. Mivel mindenkinek vannak hibáji igy nem csak egy ember van a Földön akivel össze lehet csiszolódni'.
17/20 anonim válasza:
Én szeretnék hinni, de ezt addig nem tudhatjuk, amíg le nem éltük az életünk:) Eddig sikerült.
Viszont ez az x évig lehet szerelmes egy emberbe szerintem hülyeség. 6 éve vagyok szerelmes, és nem hiszem, hogy mindjárt hipp-hopp eltűnik, mert letelt a megengedett... Szerintem mindenki nyugdíjas korában döntse el, hogy meddig volt szerelmes a párjába :)
Én szeretném hinni, hogy majd öregen is ugyanennyire fogjuk szeretni egymást szerelemmel. Ha nem, azt majd az idő megmondja. De így előre butaság bármit is eldönteni :)
19/20 anonim válasza:
Hittem...sors közbeszólt. Mar a hiánya,nehezen birom..
18/F
20/20 anonim válasza:
Szerintem az ember azért van , h ebben higgyen és egész életében azért küzdjön , h ezt megtalálja, persze sok közben a pofára esés, meg csalódás , de még akik hazudnak is ezzel kapcsolatban maguknak reménykednek benne, h egy nap rájuk bukkan.:)De persze lehet , h csak én vagyok ilyen csöpögős romantikus alkat, holott a romantikus filmeket annyira nem szeretem!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!