Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16/L 26/F működhet? Valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16/L 26/F működhet? Valaki írna olyan hasonló korúakat, akiknél működött?

Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
A lány egy tinilány, a férfi pedig felnőtt férfi. Előbbi még középsulis, utóbbi már jó eséllyel dolgozik, aztán hamarosan gyereket akar (?), szerintem hosszú távon nem működne.
2012. aug. 21. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
igen az egyik legjobb barátnőmék 2 éve együtt vannak! ugyan ez volt náluk kezdetbe! de ezt írtam neked már múltkor is ...
 3/7 anonim ***** válasza:
nem hinném,az egyik felnőtt férfi a másik még kamaszlány,gyerek,más az érdeklődési kör,az érettség,a problémák,nem értem manapság miért gyerekeket keresnek maguknak a férfiak,egy 16 éves nem tudja megadni amire egy felnőttnek szüksége van, a másik az,hogy egy 16 évesnek a szexszel is érdemes fél-1 évet várnia,egy 26 évesnek viszont már szüksége van rá és nem hinném hogy vár 1-2 hétnél többet
 4/7 anonim ***** válasza:
2012. aug. 21. 21:18
 5/7 anonim válasza:
2012. aug. 21. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:
én 17 voltam amikor a 26 éves párommal összejöttem...most én 22 Ő 31...5 éve boldogok vagyunk :)
2012. aug. 21. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Az első válaszolóval értek egyet.

Működhet, de hülyeség sztem, habár napjainkban inkább csak ez van.

2012. aug. 21. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!