Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Ti hogyan találtátok meg az igazit? Magányos vagyok és vágyom valakire, miért nem találom sehol sem a hozzám illő FÉRFIt?
Régen tipikusan a diszkós lányok közé tartoztam, de két kudarc után felhagytam ezzel. Ezután volt egy harmadik kapcsolatom, vele az egyetemen ismerkedtem meg, de annak is csúnya vége lett. 1 éve nem volt senki az életemben. Én igyekszem, én őszintén azt teszem, de nem megyek már vissza a szórakozóhelyekre ismerkedni, mert rossz tapasztalataim vannak. Nem tartom magam rondának, nem ezzel lesz a probléma.
20/N
hát privátot még nem kaptam. remélem valahogy azért válaszol.
nagyon kedves vagy loverush.
Ha egy fokkal szebbek vagytok mint az ördög, akkor már mind a ketten ideális jelöltek lennétek :)
Persze még nem is ismerem semelyikőtöket, de semmi rossznak nem vagyok az elrontója :P Azért, ha valaki komolyabban érdekel, akkor ne sértődjetek meg, de nekem csak Ő lesz. Nem levelezhetek azután össze-vissza.
70%-os válaszoló, azt írtad egy férfi legyen férfi, miért én írjak neked privát üzenetet. Ellentmondasz magadnak? :P
Én is a corvinusra járok és ott gazdálkodás menedzsmenten tanulok. Ha a szakod is ugyanaz mint az enyém, akkor még igent is mondok a randira.
77%-os válaszoló :)
Én is csak akkor szeretnék gyereket, ha olyan párom lesz, de remélem nem egy nagy kívánság, hogy 30 éves korom előtt rám találjon az a valaki :) Én mindent megteszek/megtettem az ügy érdekében :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!